Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak

Hloverka Novak-Srzić pregovara o uredničkoj poziciji na Našoj TV

22.12.2009., Zagreb - Zavrsno suceljavanje predsjednickih kandidata za predsjednika republike Hrvatske na hrvatskoj televiziji. Hloverka Novak Srzic . Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
08.08.2015.
u 12:30

Bivša HRT-ova urednica rekla nam je kako još uvijek nije došlo do realizacije ponude koju je dobila i zato ne želi o tome govoriti

Dugogodišnja HRT-ova urednica i voditeljica Hloverka Novak-Srzić od ožujka više nije u radnom odnosu na javnoj televiziji, no bez televizije i žara koji taj posao nosi, čini se, Hloverka nije mogla dugo izdržati. Naime, kako je prvi objavio portal poskok.info, Hloverka će postati glavna urednica Naše TV, nove televizije na hrvatskom jeziku, koja je osnovana u Mostaru te se emitirati počinje potkraj godine.

– Pregovaram o jednoj poslovnoj ponudi, ali ne želim o tome govoriti dok se to ne realizira. To je sve što trenutačno mogu reći – kazala nam je Novak-Srzić, koju smo zatekli u Makarskoj. U rodni se grad vratila na proljeće i počela se baviti turizmom, odnosno iznajmljivanjem apartmana u obiteljskoj kući.

Prije mjesec dana izjavila je kako bi prihvatila samo ponudu neke lokalne televizije jer o povratku u Zagreb više ne razmišlja. S obzirom na to da je Mostar od Makarske udaljen samo dva sata vožnje automobilom, zadovoljava Hloverkin uvjet da joj radno mjesto bude blizu sadašnjeg mjesta stanovanja.

Naša TV je komercijalna televizija koju je prije dva mjeseca osnovala skupina poslovnih ljudi iz Hercegovine. Kako su još u travnju pisali portali u BiH, riječ je televiziji na hrvatskom jeziku kojoj je cilj promicanje pozitivnih ljudskih i društvenih vrijednosti. Navodno žele stvoriti jak informativni sadržaj u kojem bi im pomoć i iskustvo Hloverke Novak-Srzić bilo od velike pomoći, a svakako žele izbjeći sadržaj kakav ima većina komercijalnih televizija, poput tarota, čitanja sudbine...

Ukupni osnivački kapital ove televizije, piše portal poskok.info, iznosi gotovo četiri milijuna kuna.

>> Hloverka: Bila bih retardirana da sam uzimala tako mali novac

>> Elizabeta Gojan u sudskom ringu vodi 1:0 protiv Dijane Čuljak

Komentara 14

TA
tarajuri
14:14 08.08.2015.

Čestitke.

MI
miskec56
23:24 08.08.2015.

samo ju nemojte vratiti tako vam boga.

MI
miskec56
23:22 08.08.2015.

zahvala mostarcima, samo ju uzmite i hvala vam do neba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije