Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Kraljica svijeta'

HBO snimio dokumentarac o kraljici, a u serijalu nema jedne članice obitelji

Foto: PA/Pixsell
1/8
21.09.2018.
u 06:30

Bit će to serijal u dva nastavka, a vidjet ćemo i neke zakulisne snimke kraljice i ostalih članova kraljevske obitelji. U najavi za film najzanimljiviji trenutak je definitivno kada princ Harry priznaje da često "paničari" kada vidi svoju baku u Buckinghamskoj palači.

Nova dokumentarna serija "Queen Of The World" koju je snimio HBO nudi gledateljima pogled u svijet britanske kraljice Elizabete i njezinu ulogu najpoznatije žene na svijetu.

Dokumentarac je sniman nešto više od godinu dana, a imali su specijalni pristup kraljici, njezinoj obitelji, osoblju i njihovim domovima. Bit će to serijal u dva nastavka, a vidjet ćemo i neke zakulisne snimke kraljice i ostalih članova kraljevske obitelji.

U najavi za film najzanimljiviji trenutak je definitivno kada princ Harry priznaje da često "paničari" kada vidi svoju baku u Buckinghamskoj palači. 

-Vi ste trenutno proveli više vremena u Buckinghamskoj palači nego ja - a tu ste samo dva tjedna, rekao je grupi posjetitelja.

- Jeste li se već zaletjeli u kraljicu? Ako se slučajno zaletite u nju, nemojte paničariti. Znam da hoćete.Svi mi paničarimo!, kaže u dokumentarcu princ Harry. U međuvremenu u najavi možemo vidjeti i kako vojvotkinja od Sussexa gleda svoj veo noć prije udaje za princa Harryja. 

-53 zemlje, o moj Bože, imat ćemo puno posla, našalila se dodirujući veo s ušivenim cvjetovima koji predstavljaju sve zemlje Commonwealtha - uzbuđeno je rekla Meghan Markle.

Prema magazinu People, Kate je bila na porodiljnom kada se dokumentarac snimao i zato je baš nema u filmu. Dok je autor kraljevskih biografija Duncan Larcombe za Harpers Bazaar potvrdio da je običaj u obitelji da se nove majke ne moraju šest mjeseci pojavljivati u javnosti i obavljati službene dužnosti.

U dokumentarcu ćemo uz kraljicu moći vidjeti princa Chalesa, Williama, Harryja, Meghan Markle, ali i princeze Anne i Sophie .

- Kraljica  je jedini monarh u povijesti koji je proputovao skoro cijeli svijet i stvarno je zanimljivo vidjeti kako je prenijela svoja iskustva mlađim naraštajima - rekao je Nicolas Kent, producent serijala.

1/13

Komentara 3

LI
liliZG
11:21 21.09.2018.

"HBO snimio dokumentarac o kraljici, a u serijalu nema jedne članice obitelji".. samo bih htjela skrenuti pozornost na ovaj naslov, a objašnjenja u članku nema, odnosno koje to članice obitelji nema u dokumentarcu i zašto, .. ili je to bio cilj, da se zaintrigira narod ? ne razumijem te copypaste članke..

BA
barbika1
08:33 21.09.2018.

Ajde babetina, jos malo pa te smrt ceka, jesi li se ikad zapitala, jesi li ista dobrog ucinila na ovom svijetu, a mogla si?

Avatar nekakav
nekakav
06:55 21.09.2018.

jako nas zanimaju engleski starci, svi ustreptamo čekajući dokumentarac. što ne snime dokumentarac iz libije, da vidimo što je engleska politike napravila tamo. monarh, jako zgodan naziv za dosta zločinačku obitelj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije