Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvije godine vladala je idila

Hana ovom izjavom potvrdila kraj s Goranom? 'U svakom gradu imam jednog dečka'

Foto: Instagram
1/9
12.03.2021.
u 19:35

Već se duže šuška kako par koji se upoznao u showu "Gospodin Savršeni" više nije zajedno.

Zadnjih mjesec dana pojavila su se nagađanja kako Hana Rodić (24) i Goran Jurenec (41) više nisu zajedno. Ovaj par svoju romansu je započeo zahvaljujući RTL-ovom showu "Gospodin Savršeni" u kojem je Goran bio Savršeni, a Hana jedna od natjecateljica. Njihova veza izgledala je idilično i problem im nije predstavljalo ni to što Hana živi u Zagrebu, a Goran u Berlinu i sve do nedavno djelovalo je kao da nemaju problema.

Međutim, Goran već neko vrijeme ne prati Hanu na Instagramu, a više ne objavljuju ni zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Početkom siječnja odgovarajući na pitanja svojim obožavateljima rekla je kako su ona i Goran zajedno, a sada je opet na društvenim mrežama odgovarala obožavateljima i dala je odgovor koji je pobudio sumnju kako je njezinoj vezi s Goranom ipak došao kraj. Mnoge je zanimalo koji je njezin trenutni ljubavni status, a Hana je odgovorila: - U svakom gradu imam jednog dečka. Dodala je i da opet živi u Zagrebu, pišu 24 sata. 

- Koliko sam tračeva čula o sebi u zadnje tri godine da me više ništa ne dira. Žalosno je da se sve veze moraju obilježiti na društvenim mrežama - napisala je Hana prije nekoliko tjedana na Instagramu dok je uvjeravala obožavatelje da je sve ok s njezinom vezom. Ona još uvijek prati svog 17 godina starijeg dečka na Instagramu. 

 

Ključne riječi

Komentara 8

IP
info_punkt
23:33 12.03.2021.

ma šta je Hana prema Nataliji Prici

DU
Deleted user
22:48 12.03.2021.

Kao da je problem ženi naći pušku za glancanje. Na svakom koraku jedna stoji.

GA
greko.avenger
23:23 12.03.2021.

I kolko košta Hana?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije