Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadila se

Vlado Kalember otkrio kako bivša supruga Ana nije znala jedan važan detalj o njemu

Ana Rucner
Foto: Davor Puklvec/PIXSELL
1/8
12.03.2021.
u 16:30

Ja se sjećam kad sam bivšu suprugu upoznao i kad smo došli kod mene u stan, i dok sam ja kuhao kavu, ona je vidjela na zidu one dijamante zlatne ploče i ona meni veli: 'Kakve ti veze imaš s njima?' - prisjetio se Kalember.

Vlado Kalember uživao je veliku popularnost dok je bio član Srebrnih krila koje je i osnovao 1978. godine. Pjevač je odlučio umjesto knjige o najbitnijim događajima u svom životu napisati pjesmu "To sam ja" koju je otpjevao sa svojim pratećim bendom Srebrna krila. U razgovoru za IN Magazin rekao je kako u vrijeme najveće popularnosti je njegov bend bio poprilično pristojan i nisu ludovali niti su se opijali pa je shvatio kako bi biografija o njemu i bendu bila dosadna i logičniji. Posljednje stihove u pjesmi posvetio je sinu Darianu kojeg je dobio u braku s Anom Rucner.

- Valjda kad u životu potrošite i te silne ljubavi, onda shvatite da je ljubav koju dajete djetetu i koju ono daje vama zapravo najvažnija i najljepša. Ja uživam u odnosu sa svojim sinom, imamo jako dobar odnos - izjavio je Kalember. Brojne su anegdote koje su Srebrna krila doživjela u danima svoje najveće popularnosti i Vlado se prisjetio kako su na jednom koncertu bježali od stampeda obožavateljica, a skupa s njima bježala je i policija i vojska koja ih je štitila, a u Bugarskoj su im tepali da su oni jugoslavenski Beatlesi.

Prisjetio se i kako njegova bivša supruga, s kojom je i dalje u prijateljskim odnosima nije imala pojma za njegovu karijeru sa Srebrnim krilima i prisjetio se kako je bila iznenađena kada je vidjela kod njega u stanu dijamantne ploče koje je dobio s bendom.
- Ja se sjećam kad sam bivšu suprugu upoznao i kad smo došli kod mene u stan, i dok sam ja kuhao kavu, ona je vidjela na zidu one dijamante zlatne ploče i ona meni veli: 'Kakve ti veze imaš sa Srebrnim krilima?' - ispričao je.

 

Ključne riječi

Komentara 6

MA
marijaqwer
19:46 12.03.2021.

Ovo je zbog ogromne razlike u godinama.

HU
Humbleandhonest
22:11 12.03.2021.

Možeš misliti. Ko kak Meghannije googlala o kraljevskoj obitelji...

ZM
zekoslav mrkva
19:22 12.03.2021.

Ana ko Filipović ,nezna Vladu,a ovaj čirilicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije