Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje

Goran Belošević oduševio suprugu Eciju za poseban dan, osvojio je čak i punicu: 'Bravo, zete! Tako se to radi'

Foto: Instagram
1/10
03.10.2022.
u 17:30

Ecija ovaj ponedjeljak slavi rođendan, a najljepše želje javno joj je poželio i suprug.

Bubnjar grupe Pravila igre Goran Belošević (36) i Ecija Ivušić (35) prije nešto manje od mjesec dana izrekli su sudbonosno 'da' na otočiću Vrniku, koji je posljednjih godina hit među slavnima, a na njega zbog ljepote pristižu i poznati turisti, poput Beyonce i Jay Z-ja. 

Bračni život itekako im je sjeo jer je par sretniji nego ikad, a to često pokazuju fotografijama na društvenim mrežama. Ecija ovaj ponedjeljak slavi rođendan, a najljepše želje javno joj je poželio i suprug. 

"Danas moja ljubav, moja ženica, moja srodna duša slavi ročkas! Želim ti svu sreću svijeta i da ti se sve želje ostvare, a i ja ću se potruditi da ti ih ostvarim. Volim te", poručio joj je Belošević uz nekoliko zajedničkih fotografija na kojima je bračni par pozirao uz tortu. 

Njegova je čestitka oduševila pratitelje, pa čak i punicu Melitu koja mu je napisala u komentarima: "Bravooo, zete! Tako se to radi."

Ecija je također podijelila fotografije uz opis: "Zahvalna. Sve imam. Sretan mi rođendan". Suprug joj se javio u komentarima i poručio: "Nemaš baš sve. Poklon čeka u Zagrebu."

Podsjetimo, Ecija i Goran zaručili su se nakon šest mjeseci veze, no kako su priznali, to uopće nije važno jer imaju osjećaj da se poznaju čitav život. Prosidba se dogodila u dvorcu u Firenzi, a kako ga ne bi razotkrila, Goran je osmislio poslovni put na kojem mu je Ecija bila pratnja.

- Bilo me strah da će me u nekom trenutku prokužiti. Bilo bi sumnjivo da mi firma plaća vilu, pa sam joj rekao da smo trebali spavati u nekom normalnom hotelu, no zbog kongresa su nešto zeznuli s bookingom pa su nam dali taj smještaj jer je sve drugo bilo rezervirano. Od mojih 38 tisuća laži, nije skužila niti jednu - ispričao je nedugo nakon zaruka Goran koji je Eciju zaprosio skupocjenim prstenom s 'princess cut dijamantom' koji je posebno za nju izrađen u Belgiji.

VIDEO>>Marija Šerifović o svom ponašanju: 'Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekoga udariti'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije