Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
britanci zgroženi

Gola stražnjica Kate Middleton izazvala skandal

Kate Middleton
Foto: Anthony Devlin/Press Association/PIXSELL
1/9
27.05.2014.
u 16:22

Vojvotkinja od Cambridgea našla se usred skandala nakon što je njemački tabloid Bild objavio fotografiju njene gole stražnjice

Kate Middleton nema mira. Vojvotkinja od Cambridgea našla se usred skandala nakon što je njemački tabloid Bild objavio fotografiju njene gole stražnjice.

Fotografija je snimljena na službenom putovanju Australijom i Novim Zelandom prošlog mjeseca, kada je vjetar podignuo haljinu supruge princa Williama.

Propeleri kraljevskog helikoptera uskovitlali su zrak i podigli Katienu ljetnu haljinu. Nikada nismo bili toliko zahvalni što je helikopter podigao vjetar – napisali su u  Bildu ispod fotografija i šokirali kraljevsku obitelj.

Fotografije su bile ponuđene britanskim medijima, no nakon što su odbili autora, otišle su najboljem ponuđaču. Britanci ih nazivaju napadom na privatnost, i to dvije godine nakon što je kraljevska obitelj tužila francuski časopis koji je objavio fotografije Kate Middleton u toplesu na odmoru.

>>Sve što takne pretvori u zlato! Haljina koju je nosila princeza Kate rasprodana za 8 minuta!

Komentara 9

LU
Lujo123
17:15 27.05.2014.

Može li gluplje?!

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
19:38 27.05.2014.

sada znamo da princeza nosi tange...a i može da se ponosi sa svojom guzom

BR
brodludjaka
20:58 27.05.2014.

Može biti zgrožena jedino kraljica, ali britanci sigurno nisu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije