Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAJEDNIČKO LJETOVANJE

Goga s trbuhom do zuba pozira na plaži, a pratitelje zanima samo jedno

Gordana Marelli
Foto: Instagram
1/9
03.07.2020.
u 13:28

Ovih dana najpoznatiji par s malih ekrana Gordana Marelli i Adam Kromer, sudionici "Braka na prvu" odmara se u Omišu.

S vrućeg zagrebačkog asfalta, Gordana Marelli i Adam Kromer, najpoznatiji hrvatski par s malih ekrana, pobjegli su na more kako bi se osvježili u Omišu, a o zajedničkom ljetovanju kojeg su završili prije nekoliko dana redovito su izvještavali na društvenim mrežama.

- Bye bye more...svugdje je lijepo, ali doma je ipak najljepše - poručila je Gordana ispod fotografije na kojoj pozira u plićaku s velikim trudničkim trbuhom. koji je oduševio fanove.

- Kako će se zvati beba? - upitala je jedna pratiteljica, a Goga joj je spremno odgovorila: "Vidjet ćemo kad se rodi".

Foto: Instagram screenshot

"Predivna fotka", "Ima li što ljepše od takve fotografije, zaista nema", "Predivna trudnica", samo su neki od komentara na njezine protekle objave.

Nakon što su nedavno objavili da očekuju sina i uživaju u svojoj ljubavnoj priči, sudionici sociološkog eksperimenta "Brak na prvu" Adam Kromer i Gordana Marelli imaju veliku podršku javnosti i pratitelja pa ih tako redovito obavještavaju o svojoj svakodnevnici. Adam i Gordana  odbrojavaju vrijeme do dolaska prinove na svijet. Par koji se upoznao u showu ''Brak na prvu'' vrijeme proveli su neko vrijeme u Omišu, a dosad su posjetili Baranju i odsjeli kod Adamove obitelji dok su u Zagrebu nedavno uredili stan na Šestinama.

Gordana Marelli
1/10

Inače, Adam namjerava iskoristiti novostečenu popularnost pa odnedavno sebe reklamira i kao fitness-trenera. "Budući da popuštaju mjere, odlučio sam vam predložiti treninge sa mnom na otvorenom. Zainteresirani za više informacija neka mi se jave porukom", napisao je Kromer. Gordana je nedavno odgovarala na pitanja fanova putem Instagrama te otkrila koliko se udebljala i kako se slažu njezin sin iz prvog braka i Adam. Rekla je kako je zasad u trudnoći dobila devet kilograma i kako joj je termin poroda u kolovozu. Na pitanje zašto na društvenim mrežama ne objavljuje fotografije svog sina i Adama rekla je: "To dosta ljudi pita, a odgovor je – ni prije showa nisam objavljivala njegove slike, sin voli svoju privatnost, a ja to poštujem i ne želim ga izlagati ni javnosti ni komentarima.

Dodala je kako se sin veseli prinovi iako je sa svojih 16 godina u svom filmu. Rekla je kako ju je malo strah, ali Adam je obećao biti uz nju tijekom poroda. Adam i Goga upoznali su se u showu "Brak na prvu", ali stručnjaci ih u showu nisu spojili kao bračni par. Zaljubili su se nakon showa. 

Ovo su Vatreni čiji su brakovi završili razvodima

Komentara 2

FE
ferreyra
14:05 03.07.2020.

Goga šanerka..

TA
Tackrla
13:53 03.07.2020.

Lektori su nepotrebni u Vecernjem? Mislim da bi ih ipak trebali jer ovaj biserko onda ne bi napisao da sredjuje stan NA Sestinama. To je neki bosanceros valjda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije