Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila video

Glumica koja je zamalo izgubila nogu nakon nesreće otkrila sve o svom stanju: 'Plakala sam'

Foto: Profimedia
1/7
03.08.2021.
u 12:30

Dodala je i da joj noga nikada neće biti ista, no da je presretna zbog svojeg napretka jer je prije samo nekoliko mjeseci plakala dok je pokušavala pomicati ozlijeđeno stopalo.

Glumica Ashley Judd (53) ponovno je počela hodati, pet mjeseci nakon što je zamalo izgubila nogu u nesreći. Glumica je podijelila vijest o svojem oporavku na Instagramu gdje je u podužoj objavi objasnila kako opet može hodati, 

Pokazala je nekoliko videa u kojima pomiče stopalo, koje je ranije slomila na četiri mjesta te čak ozlijedila i neke živce. 

Dodala je i da joj noga nikada neće biti ista, no da je presretna zbog svojeg napretka jer je prije samo nekoliko mjeseci plakala dok je pokušavala pomicati ozlijeđeno stopalo.

Pokazala je i video u kojem je usporedila kako je napredovala u samo dva mjeseca te naglasila da uvijek pokušava sve raditi u prirodi.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashley Judd (@ashley_judd)

 

Podsjetimo, Judd je prije pet mjeseci rekla da je mogla umrijeti ili izgubiti nogu bez pomoći mještana koji su joj priskočili u pomoć kad je pretrpjela ozbiljne ozljede prilikom pada u afričkoj prašumi. Hollywoodska zvijezda, najpoznatija po filmovima "Vrućina" i "Dvostruka opasnost", slomila je nogu na četiri mjesta i pretrpjela oštećenje živaca u incidentu u Demokratskoj Republici Kongo.

Dijeleći slike i podužu objavu na društvenim mrežama, Judd je rekla da je pet sati provela "u iskonskoj boli" na tlu prašume prije nego što su joj kosti vraćene natrag u položaj kako bi mogla biti pomaknuta. Potom su je nosili tri sata na zemljani put prije nego što su je šest sati prevozili motorom. 

Glumica je otputovala u zemlju kako bi sudjelovala u istraživačkom kampu koji se bavio majmunima bonoboima. "Prijatelji. Da nije bilo braće i sestara iz Konga, unutarnje krvarenje vjerojatno bi me ubilo i izgubila bih nogu. Budim se plačući u znak zahvalnosti, duboko dirnuta svakom osobom koja je pridonijela nečemu što je dalo život i spasilo duh tijekom moje iscrpljujuće 55-satne odiseje ", rekla je u svojoj objavi na Instagramu.

Opisujući one koji su joj pomagali kao heroje, Judd je pohvalila pomagače po imenu Dieumerci i Papa Jean, koji su je tješili i liječili. Dvojica muškaraca, Didier i Maradona, također su pomogla da se spasi, rekla je. "Didier je vozio motor", napisala je. "Sjedila sam okrenuta unatrag, a njegova leđa bila su moj naslon. Kad bih počela  klonuti, onesvijestiti se, pozvao bi me da se pridignem kako bih se naslonila na njega.

"Maradona se vozio na stražnjoj strani motocikla. Držao mi je slomljenu nogu ispod pete, a ja sam s dvije ruke držala slomljeni gornji dio. Zajedno smo to radili šest sati na nepravilnom, neravnom i ispucalom zemljanom putu", kazala je Judd i zahvalila i ženama koje su joj pomogle: "Žene! Moje sestre koje su me držale. Blagoslovile su me." U prethodnom postu zvijezda se opisala kao "žena iz divljine", ali rekla je da se nesreće događaju. Judd je poznata po svom radu u filmovima i na televiziji te kao aktivistica. Također je bila jedna od prvih žena koje su javno optužile osramoćenog filmskog mogula Harveyja Weinsteina za seksualno napastovanje. 

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije