Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Porezna na vratima

Gisele Bündchen: Zarađujem mnogo, ali ne toliko koliko tvrde

Gisele Bündchen
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/3
12.04.2014.
u 11:27

- Već me provjeravala porezna služba zbog te liste i iskreno, nije mi bitno jesam li na njoj ili nisam, rekla je Gisele.

Poznata ljepotica Gisele Bundchen zaradila je tijekom prošle godine 42 milijuna dolara, objavio je Forbes.

Time je Gisele dospjela na prvo mjesto liste supermodela s najvećom zaradom. No, to joj je donijelo "probleme" jer joj je zbog Forbesove objave na vrata zakucala - porezna!

- To je tužno jer ljudi koji pišu ovakve stvari nemaju uvid u stanje na mom računu. Ide mi dobro, zarađujem puno, ali ne toliko koliko oni kažu. Već me provjeravala porezna služba zbog te liste i iskreno, nije mi bitno jesam li na njoj ili nisam, rekla je 33- godišnja Gisele za brazilski MdeMulher.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Foto: Reuters/Pixsell

Forbesu je ovo sedma godina zaredom otkako oobjavljuje listu najplaćenijih supermodela i ova je brazilska ljepotica uvijek na samom vrhu. Ove godine u obzir su uzeli da je Gisele vlasnica vile vrijedne 50 milijuna dolara, a zaradila je u godinu dana 42 milijuna dolara.

Forbes navodi da Gisele svoju zaradu može zahvaliti suradnji s tvrtkom "Grendane" koja proizvodi obuću, a odlično zarađuje i zahvaljujući svojoj tvrtki za proizvodnju kozmetike "Sejaa" koja joj također donosi milijune.

>>Fotografije pokazale: ovi su supermodeli bili lijepi i u djetinjstvu

>>Ove slavne dame bogatije su od svojih muškaraca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije