Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISJETILA SE OCA

Franka Batelić: Ne mogu vjerovati da su već prošle tri godine

Franka Batelić
Zarko Basic/PIXSELL
16.06.2018.
u 14:19

Znam da će ovo zvučati poput klišeja, ali svaki dan recite svojoj mami, tati, sestri, bratu, baki, djedu, prijateljima ili bilo kome tko vam znači da ih volite.

Prije tri godine Franka Batelić ostala je bez svog voljenog oca. Danas se sjetno prisjetila tate Damira te na Instagramu podijelila njegovu fotografiju s emotivnim opisom.

- Tata negdje u Parizu prije nego što sam se ja rodila. Ne mogu vjerovati da su već prošle tri godine otkad sam posljednji put čula tvoj smijeh. Volim te i mislim na tebe svaki dan, uvijek. Znam da će ovo zvučati poput klišeja, ali svaki dan recite svojoj mami, tati, sestri, bratu, baki, djedu, prijateljima ili bilo kome tko vam znači da ih volite. Radite to svaki dan, bez oklijevanja i bez iznimke, emotivno je napisala Batelić.

Franka Batelić
1/7
Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:20 17.06.2018.

Dovela si Čarlja do klupe, a zemlju osramotila svojim nastupom.... starletice

Avatar Burviles
Burviles
16:06 16.06.2018.

kaj znaći takva nemjerljiva ljubav prema ovu ili je to više od ljubavi bilo ???

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
14:31 16.06.2018.

jel to ona koja je bila posljednja u kvalifikacijama za euroviziju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije