Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSTAVA POČINJE!

Fil Tilen konačno u Zagrebu!

Fil Tilen
Foto: PR FOTO
1/2
09.06.2015.
u 15:24

Koncert, cjelovečernje druženje s fanovima i proslava rođendana u subotu, 13.6. u Sax-u!

Najistaknutiji hip-hop glazbenik nove generacije, Slaven Berić poznatiji kao Fil Tilen, nastupit će u Zagrebu prvi put nakon izlaska albuma „Predstava počinje“!
Izvođač poznat po hit singlovima Debela, Outsider, Padanje, Supernova i Žigolo premijerno će izvesti nove pjesme pred zagrebačkom publikom u kultnom klubu Sax!.

Mladi glazbenik istaknuo se zavidnim lirskim ali i glumačkim sposobnostima i trenutno nosi titulu najbržeg repera na prostoru regije. Njegov osebujan stil i energični live nastupi poznati su od Skopja do Ljubljane, dok je u sklopu promotivne turneje odradio osamdeset koncerata u Hrvatskoj i inozemstvu. Zadnja postaja Tilenove predstave bit će Zagreb, a u planu je nezaboravno slavlje budući da će ovim koncertom Fil Tilen proslaviti i svoj rođendan.
Ima li boljeg slavlja od onog sa svojom publikom?!

Da se radi o izvođaču s čvrstim temeljima i gorljivim fanovima govore odlične recenzije albuma no i brojke pregleda njegovih pjesama na Youtube-u.
Niti jedan hip-hoper novije generacije nije uspio u tome da njegove pjesme dođu do više od 5 milijuna slušatelja.

Tako „Debela“ vodi sa skoro 2 i pol milijuna (!) pregleda a prate je „Outsider“ s milijun te „Supernova“ i „Žigolo“ s više od 800.000 klikova.
Sve ovo bile bi samo brojke da iza svakog Tilenovog spota i pjesme ne stoji predani rad i velika želja za dugoročnim kvalitetnim životom u glazbeno-umjetničkom poslu.
Brojke samo potvrđuju da je na dobrom putu a da je taj put prepoznala i publika.

Baš zato je Fil Tilen pomalo na brzinu odlučio napraviti koncert kao najbolji mogući način zahvale svojim fanovima – zajedničko rođendansko slavlje.
Sax! je izabran za domaćina te večeri kako bi se stvorila prisna i prijateljska atmosfera, koja takvom tulumu i priliči.

Da se rođendan ne slavi bez darivanja, pobrinula se Croatia Records koja će prvih 10 kupaca ulaznica na ulazu u Sax!, nagraditi s Tilenovim albumom „Predstava počinje“
Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti na blagajni Sax!-a po cijeni od 30 kn.

Dan održavanja koncerta je subota, 13.06., vrata kluba otvaraju se u 22h a prije i poslije koncerta pažnju prisutnih zaokupit će DJ TZEK.

Fil Tilena pratite na Facebooku

***
"Predstava počinje" komotno spada u top 10 domaći rap albuma svih vremena, a Fil Tilen je njime otvorio svoju predstavu u velikom stilu.
Muzika.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije