Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zavodljive poze

Fatalna manekenka iznenadila objavom provokativnih fotografija: Osuđuju je zbog ovog poteza

Foto: Berzane Nasser/ABACA
1/38
09.12.2023.
u 19:00

Ruska manekenka Irina Shayk na društvenoj mreži Instagram objavila je niz provokativnih fotografija, a mnogi su je osudili zbog ovog poteza.

Jedna od najpopularnijih svjetski manekenki ruskog porijekla Irina Shayk na društvenoj mreži Instagram objavila je niz provokativnih fotografija koje gotovo nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Za potrebe modnog snimanja promijenila je nekoliko kombinacija, a jedan od njih privukao je najviše pažnje i komentara. Manekenka je pozirala u minijaturnom Guccijevom grudnjaku i kratkoj žutoj jeans minici. 


Zavodljiva Irina prikupila je više od 400 tisuća lajkova, a na jednoj od fotografija pozirala je okrenuta leđima, raširila noge i nagnula se prema naprijed, tako da njezina stražnjica bude u prvom planu. Nekim od pratitelja upravo ta fotografija se nije nimalo svidjela. - "Neke od slika su stvarno nepotrebne. Ti si jedna od najljepših žena svijeta, ali to ne znači da ti sve odlično stoji", "Svijet je svakim danom sve luđi", "Bi li ovo trebala biti modna fotografija? Jednostavno je vulgarno", "Samo zato što te fotograf pita da tako poziraš, to ne znači i da moraš", "Premalo si ostavila mašti. Očito postajemo društvo koje pokazuje previše", "Prljavo i vulgarno", "Prelijepa si, ne trebaju ti ovakve fotografije" - samo su neki od komentara ljutitih obožavatelja. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)


Podsjetimo, 37-godišnja manekenka i jedna od najboljih igrača američkog nogometa 46-godišnji Tom Brady nedavno su prekinuli svoju ljubavnu romansu.  Kako piše TMZ nije bilo nikakvih skandala, a posljednjih tjedana veze nisu se ni viđali  jer je ona u New Yorku, a on u Miamiju. Da je veza završila mnogi su naslutili kad je ona na društvenim mrežama objavila fotografiju svog bivšeg dečka, glumca Bradleya Coopera. - Brady sada nije zainteresiran za ozbiljne ljubavne odnose. Njegov prioritet su djeca i posao - tvrdili su izvori za spomenuti medij i dodali: - Bit će još supermodela u Tomovoj budućnosti.

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI:


Inače, sredinom srpnja Irina je snimljena kako razmjenjuje nježnosti s Bradyjem, a američki mediji pisali su kako su proveli noć zajedno u Los Angelesu. Svjedok je za Daily Mail ispričao da je Brady pokupio svoju družicu u petak popodne iz hotela i odvezao je kod sebe doma. Iz njegove vile izašli su sljedećeg jutra u 9:30, a potom je sportaš odvezao manekenku nazad u hotel. Ona je u oba navrata nosila istu odjeću.


Brady se prošle godine u listopadu razveo od manekenke Gisele Bundchen (42) nakon 13 godina braka. - Teško je jer zamišljaš da ti život ide određenim smjerom i učinio si sve što si mogao - rekla je za časopis Vanity Fair. Bundchen je također negirala nagađanja o tome zašto je brak prestao. Glasine o tome da je do prekida došlo nakon što se Brady vratio u NFL, unatoč tome što je prethodno najavio povlačenje, opisala je kao "veoma bolnu i najluđu stvar" koju je ikad čula. - Ono što je rečeno jedan je mali dio puno veće slagalice. Nije baš crno-bijelo - izjavila je za Vanity Fair. Inače, Shayk je poznata po svojoj vezi s glumcem Bradleyem Cooperom, s kojim ima šestogodišnju kćer Leu

 

VIDEO: Bivši suprug Elle Dvornik ponovno ljubi? Šuška se da je u vezi s agenticom nekretnina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije