Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prkosi godinama

Glumica objavila fotku u toplesu: Ti si boginja!

Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
13.02.2018.
u 10:50

Elizabeth Hurley ušla je u šesto desetljeće a Instagram joj je pun fotografija na kojima se hvali fit linijom.

Elizabeth Hurley i dalje prkosi godinama i procesu starenja, a najbolje to pokazuju njene nove fotografije na Instagramu.

Ova 52-godišnja glumica pohvalila se selfijem na kojem je u toplesu koja otkriva njenu savršenu figuru. Fanovi su odmah oduševljeno komentirali njen izgled.

 

 

Bathroom selfie in my new Lizzie Robe in soft crochet 😘😘😘 @elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

 

- Ti si kraljica ljepote! Prava boginja. Izgledaš predivno - poručili su joj obožavatelji, a fotografija je dobila preko 82 tisuće lajkova.

Otkako je ušla u šesto desetljeće Hurley na Instagramu objavljuje uglavnom fotografije u kojima je u kupaćem kostimu kako bi istakla svoje fit tijelo. 

1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije