Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvije verzije priče

Katarina Radivojević izbačena iz serije, ošamarila je članicu produkcije

Foto: Davor Puklavec/pixsell
1/6
15.02.2018.
u 10:05

Glumica je dobila otkaz u seriji "Urgentni centar" jer je fizički nasrnula na članicu produkcije. Glumica tvrdi kako je otkaz dobila jer se s produkcijom nije složila oko visine honorara.

Glumica Katarina Radivojević dobila je otkaz u seriji "Urgentni centar" jer je ošamarila jednu od članica produkcije, piše Alo.rs.

Ovu informaciju potvrdio im je i Goran Stamenković vlasnik produkcijske kuće koja stoji iza ove serije. Srpska glumica koju smo gledali i u seriji Nove TV "Najbolje godine" prije nekoliko dana izjavila je kako ima veliku želju glumiti lik Katarine Grujić i u drugoj sezoni serije, ali odluka produkcije je bila takva da ona neće više biti dio projekta.

Tvrdila je kako je u ovom slučaju sporan bio novac koji je tražila. Stamenković negira ove navode Katarine Radivojević i tvrdi kako novac nije bio upitan i suradnja je prekinuta jer je glumica fizički nasrnula na članicu produkcije. 

– Ona se jednostavno nije uklapala u atmosferu na setu, pogotovo nakon što je dala pljusku organizatorici serije – izjavio je Stamenković. 

1/9

Komentara 8

BR
brzzzy
10:57 15.02.2018.

Ima li nešto pametnije za staviti na portal...

ŠO
Šokac1
10:52 15.02.2018.

Pa koga takve vijesti zanimaju ? Ako već morate, pišite nešto o našim glumicama, a ne o "no name" starletama iz inozemstva. Skoro svakodnevno pomislim da je VL pao do dna, ali vidim da još uvijek može pasti i dublje.

DU
Deleted user
12:06 15.02.2018.

Pa stvarno......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije