Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve ide prema planu

Eurovizijska zvijezda otkazala nastup na Dori 2020 zbog viroze! Evo tko će ju zamijeniti

Foto: Youtube Screenshot
1/9
27.02.2020.
u 13:08

Za dva dana će se održati izbor hrvatske pjesme Eurovizije - Dora 2020 koj će se izravno prenositi na HRT-u. Pobjednik će Hrvatsku predstavljati u svibnju na Eurosongu u Rotterdamu.

Još nas dva dana dijele od velike završnice Izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije – Dora 2020., kada ćemo u izravnom HRT-ovu prijenosu iz Opatije doznati tko će u svibnju predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Rotterdamu.

1/5

U Opatiji su pripreme i probe izvođača na spektakularnoj pozornici u Sportskoj dvorani „Marino Cvetković“, koja će u subotu postati hrvatsko glazbeno središte, u punome jeku.

Iako su se u nekim medijima pojavile spekulacije o mogućnostima otkazivanja „Glazbenih dana HRT-a 2020. – Opatija“ i „Dore 2020.“ zbog aktualne situacije s koronavirusom u Hrvatskoj, to nije točno, pišu iz HRT-a.

Manifestacija će se održati prema prvotnom planu, odnosno počinje u petak 28. veljače u 20 sati koncertom Jazz orkestra HRT-a s gostima-pjevačima pod nazivom „Samo jednom se ljubi – sjećanje na Ivu Robića“ u dvorani Centra Gervais u Opatiji, te „Dorom 2020“, u subotu 29. veljače u 20 sati u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji.

Također nije točna ni informacija da bi izvođači, ukoliko su u minula dva tjedna boravili u Italiji, bili diskvalificirani, stoji u dopisu.

 Jedina je točna informacija, navode dalje, a ujedno i promjena u programu „Dore“, da je gošća show programa iz Izraela Netta, eurovizijska pobjednica 2018. godine, zbog viroze otkazala svoj nastup, pa će umjesto nje – uz našeg lajnskog pobjednika Dore i predstavnika na Eurosongu Roka Blaževića natupiti naši – finalisti Voicea!

Ključne riječi

Komentara 3

5S
505.scrtom
13:24 27.02.2020.

boji se korone

Avatar majkuvam
majkuvam
13:59 27.02.2020.

Jel to prirodna glava ili napuhana?

Avatar Kalladin
Kalladin
13:22 27.02.2020.

Gej zanimacija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije