Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raznježila mnoge

Emotivna objava Ivane Plechinger: Tri puta sam mu gotovo umrla na rukama

Foto: Boris Ščitar
1/3
17.12.2017.
u 16:54

Pjevačica i voditeljica napisala je emotivnu poruku suprugu Bruni Kovačiću povodom njihove 25. godišnjice braka.

Emotivnom objavom na Facebooku pjevačica i voditeljica Ivana Plechinger čestitala je suprugu Bruni Kovačiću 25. godišnjicu braka.

Njena objava na Facebooku iskrena je i raznježila je mnoge njene prijatelje i pratitelje. Evo što je Ivana napisala povodom 25 godišnjice braka.

 

 

- Imao je poprilično miran život prije no što ju je sreo - nebo vedro bez oblačka. Nakon nje - munje i gromovi, fanfare i tomovi! Tri mu je puta gotovo umrla na rukama, dva puta rodila je po jednog čudesnog dječaka, jednom su zajedno gledali kako duša njenog oca pakira samu sebe na onaj svijet. Nula puta u tugama su se pitali: “zašto baš mi”, milijun puta na sve su rekli: “hvala.” “Volim te,” nisu izgovarali često. Točnije - on gotovo nikad na glas. “Ne radi se to na brdovitom Balkanu”, a ona: često, i tiho i glasno - da je siguran na čemu je. Svi su znali da je njen, svi su znali da je njegova, a oni nisu znali za nikoga kad god da im se pogledi sretnu. Prošlo je četvrt stoljeća, a njima je to mogla biti i minuta i vječnost i treptaj oka i eon. Za njih su čitav svemir bili - Ona i On. 25godina.

1/12

Komentara 2

Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
18:20 17.12.2017.

Ma lijepo su "upareni"! Romantika koja danas gotovo izumire. Želim ovim dobrim ljudima još mnogo godina zajedničkog života u ljubavi. Čestitam!

MU
mulag
05:59 18.12.2017.

manje droge trosit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije