Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznati parovi

Kako su pucale slavne ljubavi: ovo su najveći prekidi u 2017.

Jelena Rozga
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/5
16.12.2017.
u 17:58

Neke prekide nitko nije očekivao, primjerice kraj braka para Balaban ili prekid zaruka Jelene Rozge i Stjepana Hausera

Godina koja je na izmaku u svijetu šoubiznisa ostat će upamćena i po mnogim prekidima poznatih parova.

A vijest da među nekima više ne cvate ljubav odjeknula je poput bombe te su u početku mnogi vjerovali da je riječ o dezinformacijama. No, nažalost, u većini slučajeva, pokazalo se – istinitim.

Nakon dugo šuškanja da je njihovoj vezi došao kraj, Ana Gruica to je potvrdila iseljenjem iz stana dotadašnjeg partnera Hrvoja Šalkovića početkom rujna. Glumica se sa sinom vratila u Split u kojem je se može vidjeti u društvu nove ljubavi, psihijatra Borana Uglešića, zbog kojeg je navodno i prekinula s Hrvojem.

Jelena Rozga
1/10

Ni prekid koji je uslijedio nakon ovoga ništa manje nije šokirao hrvatsku javnost. Pjevačica Jelena Rozga i violončelist Stjepan Hauser raskinuli su zaruke nakon dvije i pol godine veze.

– Stjepan i ja odlučili smo prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo razgovarati – bila je službena i za sada jedina izjava splitske pjevačice o kraju ljubavi s Hauserom.

Dok se nagađalo o razlozima njihova prekida, dogodio se razvod koji nitko nije očekivao. Bivši nogometaš Boško Balaban i njegova supruga Iva odlučili su okončati 15-godišnji brak u kojem su dobili troje djece – 14-godišnju Tashu, desetogodišnjeg Ivana i petogodišnju Tessu. Iva je odlučila šutjeti o svemu, ali njezin bivši suprug progovorio je nedavno za 24 sata:

– Nije to više bilo to. Zadnjih godinu dana stvari među nama nisu štimale, bilo je neslaganja i svađa... Nije bilo prevelike sreće zajedno i nismo se dugo premišljali o razvodu – rekao je Balaban.

Sve su glasnije i šuškanja da je gotov i brak nogometaša Jerka Leke i njegove supruge Ive. Ove godine su se nakon 28 godina braka rastali i glumac i ravnatelj Gavelle Boris Svrtan i glumica Nina Erak Svrtan

Ovih su dana dvogodišnju vezu prekinuli glumac i redatelj Miran Kurspahić i arhitektica Nina Mia Čikeš. Među nekim hollywoodskim zvijezdama također nije cvala ljubav. Glumica Jennifer Lawrence i 23 godine stariji redatelj Daren Aronofsky prekinuli su svoju ljubavnu vezu. Selena Gomez prekinula je s pjevačem The Weekndom navodeći kao razlog njegovo često izbivanje zbog koncerata.

No, ubrzo nakon toga počela se pojavljivati s Justinom Bieberom. Glumačka zvijezda Josh Duhamel odlučio se razvesti od pjevačice Fergie jer je bila, kako kaže, previše koncentrirana na karijeru te nije htjela imati više djece. Ewana McGregora mnogi su osudili zbog toga što se za vrijeme snimanja serije “Fargo” spetljao s 22 godine mlađom kolegicom Mary Elizabeth Winstead te zbog toga napustio suprugu s kojom ima četvero djece.

Jelena Rozga
1/15

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije