Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve za ljepotu

Emma Watson ludi od pomisli da mora brojiti svaku kaloriju

emma watson
Reuters
01.07.2011.
u 18:23

Mlada glumica privatno nije tako hrabra kao lik Hermione Granger iz Harryja Pottera. Naime, 21-godišnjakinju, koja je posljednjih godinu dana nebrojeno puta proglašavana ikonom stila, Hollywood straši.

Mlada glumica Emma Watson privatno nije tako hrabra kao lik Hermione Granger iz Harryja Pottera koji ju je proslavio. Naime, 21-godišnjakinju, koja je posljednjih godinu dana nebrojeno puta proglašavana ikonom stila, Hollywood straši.

– Puna mi je kapa Los Angelesa i hollywoodskih zahtjeva! – požalila se glumica u intervjuu za Harper’s Bazaar i nastavila žalopojku:

– Imam osjećaj da moram raditi 24 sata dnevno, brojiti svaku kaloriju koju stavim u usta, šopati se botoksom u 22. godini i biti stalno zgodna. Poludjet ću od toga!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije