Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila video

Ella Dvornik više ne izgleda ovako, a sada je otkrila koje je točno sve estetske zahvate imala

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/12
21.06.2021.
u 08:35

Dvornik je otkrila kako je osim što je riješila probleme sa zubima, te stavila krunice, mostove, navlake i implantate, korigirala još neke stvari. Operirala je nos, stavila filere u usta, a u čelo 'baby botox'.

Influencerica Ella Dvornik na Instagramu je objavila novi video u kojem je progovorila o svojim estetskim zahvatima. Ella inače bez problema s pratiteljima dijeli što je sve proromijenila na licu. 

Dvornik je otkrila kako je osim što je riješila probleme sa zubima, te stavila krunice, mostove, navlake i implantate, korigirala još neke stvari. Operirala je nos, stavila filere u usta, a u čelo 'baby botox'. 

 

"Kad mi netko kaže da sam lijepa bez šminke... Tko nema u genima, ima na rate" napisala je uz video. 

Ella je u prosincu snimila i video te pokazala kako izgleda odlazak na estetske korekcije. Naime, odlučila je staviti botx u čelo i popraviti nepravilnosti na usnama te ih povećati filerima. 

Na početku je upozorila gledatelje koji smatraju da estetske korekcije nisu potrebne da ovaj video preskoče, a osvrnula se i na negativne komentrare koje je dobila od drugih žena koje su protivnice takvih zahvata na licu ili tijelu. Komentirala je kako je ona nestrpljiva i ne želi čekati da vidi rezultate  koje nekima možda daju pravilna prehrana, joga za lice ili jednostavno imaju dobru genetiku.

 

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 17 - Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"

Ključne riječi

Komentara 8

KR
Krud
09:23 21.06.2021.

Kad će mozak doći na red?

GO
goodbadugly
09:22 21.06.2021.

Tko nema u glavi, ima u ratama.

PE
PetrusManus
10:46 21.06.2021.

Kad se rodiš ruža, cijeli život si tužan, pa kirurzi rješavaju probleme s glavom umjesto psihijatara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije