Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAĆENA GOŠĆA

Elisabetta Canalis ide na bečki Operni bal

Elisabetta Canalis
Foto: BREUEL-BILD/DPA/PIXSELL
15.01.2015.
u 15:12

„Jako se radujem dolasku“, poručila je Canalis putem video poruke prikazane na novinskoj konferenciji

Poznata talijanska glumica i manekenka i bivša supruga holivudske zvijezde Georgea Clooneya koja živi u SAD-u Elisabetta Canalis (36) sudjelovat će ove godine na znamenitom Bečkom opernom balu kao plaćena gošća kontroverznog austrijskog građevinskog poduzetnika Richarda Lugnera (82).

Lugner, koji se je prošle godine oženio 24-godišnjom njemačkom „zečicom“ Cathy Schmitz, poznat je po tome da na bečki bal, kao svoje pratilje poziva svjetski poznate starlete. Tako su ga zadnjih godina na tom uglednom društvenom događaju pratile Katie Price, Pamela Anderson, Carmen Electra, Dita von Teese, Paris Hilton i Kim Kardashian.

„Jako se radujem dolasku“, poručila je Canalis putem video poruke prikazane na novinskoj konferenciji u četvrtak u Beču koju je upriličio građevinski tajkun Lugner zajedno sa svojom gotovo 60 godina mlađom suprugom. Lugner nije htio otkriti koliko će njegova plaćena gošća dobiti novaca za pojavljivanje na bečkom Balu.

Tradicionalni bečki Operni bal ili kako ga još zovu „Bal svih balova“ održat će se 12. veljače u Državnoj operi u Beču. Pokrovitelj mu je austrijski predsjednik Heinz Fischer. I ove godine, uz austrijski državni vrh okupit će i uglednike iz politike, kulture, gospodarstva, sporta, kao i brojne inozemne goste.

>> Bečki operni bal uz nastup Bečkih filharmoničara i Eline Garance

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije