Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije za majčinstvo

Elisabetta Canalis: George Clooney i ja nećemo imati djece

elisabetta canalis
pixsell
18.02.2011.
u 10:42

Svoje majčinske osjećaje pokazujem svojim psima. Trudnoća mi nikad nije bila opcija, izjavila je 32-godišnja manekenka i televizijska voditeljica

Nije da smo u to uopće sumnjali, no trenutačna odabranica velikoga hollywoodskog zavodnika Georgea Clooneyja, zgodna Talijanka Elisabetta Canalis rekla je to naglas. Naime, televizijska voditeljica i model u svom je intervjuu talijanskom Cosmopolitanu priznala da 49-godišnji George Clooney i ona ne namjeravaju imati djece.

– Trudnoća nikad za mene nije bila opcija. Majčinski osjećaji u mom slučaju ispunjeni su mojim psima – kaže 32-godišnja Elisabetta, s kojom se slaže i njezin dečko, slavni glumac. Clooney je nedavno izjavio da se ne namjerava ženiti, a njegovu djevojku željnu medijske pažnje zadovoljava što može u njegovu zagrljaju biti gošća mnogih glamuroznih događaja. Uz to sviđa joj se što Amerikanci mnogo lakše kažu "volim te" od njezinih sunarodnjaka.

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:20 18.02.2011.

E, ljepotice, nečeš ni stići. Za par tjedana bit ćeš i ti bivša.On već cilja novu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije