Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša BB stanarka

Dugo je nije bilo! Barbara Šegetin objavila prvu fotku nakon poroda: 'Najljepši ste'

Foto: instagram
1/5
01.01.2022.
u 10:00

U komentarima su se odmah javile i Barbarine prijateljice, ali i njezina sestra Tina Šegetin koja je također sudjelovala u Big Brotheru.

Bivša Big Brother stanarka Barbara Šegetin (32) prije dva mjeseca na svijet je donijela sina Luku kojeg je dobila u vezi s BiH tenisačem Damirom Džumhurom (28). Od tada je svoje objave na društvenim mrežama znatno prorijedila, u  potpunosti se posvetila majčinstvu, a sada je po prvi puta pozirala u šetnji sa sinom i fotografiju podijelila sa svojim pratiteljima. 

"Mama i sin", napisala je Barbara u opisu fotografije na kojoj dotjerana pozira s Lukom u dječjim kolicima ispred privatne bolnice u Beogradu. Na sebi je imala uske traperice,  kožnu jaknu s pletenim rukavima na kojima se ističu cvjetni detalji te tople čizme. Fotografija je do sada prikupila nešto manje od 800 lajkova. U komentarima su se odmah javile i Barbarine prijateljice, ali i njezina sestra Tina Šegetin koja je također sudjelovala u Big Brotheru.

- Alo najljepša, a najljepši je u kolicima - napisala je razdragana teta Tina. 

Koliko uživa u ulozi majke Barbara je svojim pratiteljima otkrila još u listopadu kada je na svijet stigao njezin mezimac. 

- 20.10.2021. Dan koji mi je promijenio život, dan kada sam postala majka, najljepši i najsretniji dan u mom životu. Uvijek sam slušala priče vidjeti ćeš kad postaneš majka kakav je to osjećaj, ali nema te priče i tih riječi koje mogu opisati taj osjećaj, tu ljubav, taj ponos... To treba doživjeti... Kroz sve bi prošla još milijun puta i toliko sam zahvalna Bogu što te imam. Volim te i čuvam te sine moj najviše na svijetu! 🙏🏻 - napisala je tada Barbara koja s Džumhurom trenutno ne planira vjenčanje.

- Damir i ja zasad ne planiramo vjenčanje dok traje ovo ludilo s koronom. Prioritet mi je da se dijete rodi zdravo - rekla je nekoliko mjeseci ranije Barbara za 24 sata.

Foto: Instagram

VIDEO I Plenković je gledao Don't Look Up! Donosimo pregled filmske godine 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
12:40 01.01.2022.

Moglo je, što se mene tiče, slobodno je i duže ne bit'. Čak i uopće.

HE
HEDONIST
11:38 01.01.2022.

Sve su one iste ko blizanke. Staviš glavu u kalup in evo ti rezultata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije