Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala na instagramu

Beogradsku glumicu partner zaprosio tijekom izvođenja predstave, publika gromoglasno pljeskala

Foto: Pixsell
1/9
31.12.2021.
u 09:45

Anja Alač je s osmjehom izgovorila 'da', a zatim je uslijedio gromoglasni pljesak publike te su im čestitali i njezini kolege.

Glumicu Anju Alač (33) usred predstave zaprosio je njezin partner Andrej Josifovski. Arhitekt i ulični umjetnik glumicu je zaprosio  tijekom izvođenja predstave 'Brod plovi za Beograd'. Za vrijeme Anjine scene, Andrej je izašao na pozornicu i kleknuo na koljena. Glumica je s osmjehom izgovorila 'da', a zatim je uslijedio gromoglasni pljesak publike te su im čestitali i njezini kolege.

Beogradska glumica je sve podijelila i na svojem Instagramu. Naime, Anja je fotografiju prosidbe objavila na ovoj društvenoj mreži te u opis stavila emotikon srca. U komentarima pratitelji su im zaželjeli sreću. 

Inače, Anja i Andrej nedavno su postali roditelji malenog Alekseja. Dodajmo i da je Anja domaćoj publici poznata po ulogama u seriju 'Ruža vjetrova' i filmu 'Montevideo: Bog te video'.

VIDEO Pogledajte pregled filmske godine

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije