Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema šale

Doris Pinčić Rogoznica poručila suprugu da sve stvari spakira u kofer

Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Instagram
1/5
14.02.2019.
u 17:23

Kako bi bila sigurna da je sve u najboljem redu, šalje mu poruke s popisom poslova koje treba napraviti tijekom dana.

Boris Rogoznica, suprug glumice i voditeljice Doris Pinčić Rogoznice, bavi se kućanskim poslovima jer se ona vratila na posao na Narodni radio.

Kako bi bila sigurna da je sve u najboljem redu, šalje mu poruke s popisom poslova koje treba napraviti tijekom dana.

Foto: imdb

"Znači: staviti sušiti robu, odvesti Donata, kupiti cipele i čarape, Ritu odvesti veterinaru. Kad se vratiš doma, staviti peći batke s krumpirima, mrkvom i ostalim povrćem i za to vrijeme opeglati sve što je već suho u košari. Staviti sve, sve, sve stvari koje su na tabureu i oko njega u kofer. Pokupiti s kvake od vrata košulje i moju crnu haljinu i uzeti iz ormara svoj crni sako. I doći po svoju voljenu ženicu u 12:30 ispred Narodnog radija. Može?" napisala mu je Doris i to baš za Valentinovo. 

Komentara 37

DJ
DjD
18:18 14.02.2019.

Iritantno do bola.

GE
genex
17:49 14.02.2019.

mene zanima tko je od njih dvoje dao novinaru ovo za objavu.nadam se samo da VL neće početi i objavljivati kad su imali sex ili ne daj bože veliki nuždu.e vidiš, to vrlo interesira prosječnog čitatelja ovog opskurnog portala.

TH
than
18:19 14.02.2019.

A jel' smije izaći iz automobila ? Ne vidim da je napisala da izuje papuče

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije