Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE JOJ LAKO

Domaća voditeljica ispričala koja joj je najgora nuspojava u trudnoći

Paula Sikirić
Foto: Instagram
1/5
01.02.2021.
u 16:39

- Ovdje sam se upiškila. Najgora nuspojava, napisala je Paula uz emotikon trudnice. U komentarima su joj se javile žene koje su imale slična iskustva te kazale kako je to tek početak

Paula Sikirić, influencerica i nekadašnja voditeljica na Extra FM-u na Instagramu je podijelila svoja razmišljanja o trudnoći. Objavila je fotografiju iz centra Zagreba na kojoj šeta gradom dok u ruci držu kavu za van.

- Ovdje sam se upiškila. Najgora nuspojava, napisala je Paula uz emotikon trudnice. U komentarima su joj se javile žene koje su imale slična iskustva te kazale kako je to tek početak. 

Paula je prije nekoliko dana na Instagramu objavila da je trudna, a identitet zaručnika još čuva.

-  Što da ti kažem maleni stvore? Mama i tata se najviše na svijetu vole. Čekaju te već́ dva luda četveronožna brata, Tetke, ujci, dida i dupla baka. Život si nam već́ sada uljepšao, a što se mučnina tiče, o tome ćemo kada pričati budeš znao - napisala je Paula i otkrila da je u 14. tjednu trudnoće.

Foto: Instagram screenshot

Prošlo ljeto Paula je otkrila da se zaručila ali tko je odabranik njezinog srca nije htjela javno reći.  - Rekla sam “da” njegovom mljackanju u snu, njegovoj pasti napolitani, njegovoj razbacanoj odjeći i tenisicama. Rekla sam “da” čovjeku koji me naučio voljeti, razumjeti i slušati. Ja sam voljena, mirna i najsretnija žena na svijetu! - napisala je prošlo ljeto uz fotografiju na kojoj se vidi zaručnički prsten. Kasnije je za Story ispričala kako se odigrala prosidba.

- Uspio me iznenaditi i nasamariti. Bilo je to na Kamenitim vratima - na našem posebnom mjesto na koje dolazimo redovito od početka veze. Nije mogao ljepše mjesto odabrati. Pred Majčicom, pred Bogom je to odradio - rekla je tada Paula.

 

Ključne riječi

Komentara 1

BE
berija
22:01 01.02.2021.

Drugi put ne daj, pa neće biti trudnoće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije