Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala sve u videu

Sonja Kovač napokon otvorila vrata svog raskošnog stana, terasa naprosto oduzima dah

Foto: instagram
1/21
16.03.2021.
u 08:00

Uz dnevni boravak s kuhinjom i prostrane terase, novi dom sadrži veliku i malu kupaonicu te čak tri spavaće sobe. A u planu je u postavljanje velikog ugradbenog ormara za poznatu influencericu.

Blogerica i influencerica Sonja Kovač (36) početkom je godine napokon završila potragu za novim domom u kojem će živjeti s dugogodišnjim partnerom Goranom Mandićem. Sretnu vijest svojim je pratiteljima otkrila u siječnju na društvenim mrežama uz romantičnu fotografiju iz novog zagrebačkog doma. 

Svojim je pratiteljima na YouTubeu nakon skoro godinu dana objavila novi video, u kojemu je otkrila djelić unutrašnjosti novog doma koji ovih dana uređuje i u kojeg su napokon spremni useliti. Iako dom još nije u potpunosti opremljen namještajem, pokazala je sve prostorije osim soba i velikog kupatila. U videu je ispričala i kako ih želi urediti. 

Foto: reuters

Uz prostrani dnevni boravak koji je spojen s kuhinjom, posebnu pažnju plijeni i velika renovirana terasa. Sonja je ponosno pokazala da su duž cijele terase postavili nove pločice.

Foto: reuters

Uz dnevni boravak s kuhinjom i prostrane terase, novi dom sadrži veliku i malu kupaonicu te čak tri spavaće sobe. A u planu je u postavljanje velikog ugradbenog ormara za poznatu influencericu. 

Foto: reuters

Inače, Sonja i Goran u vezi su više od osam godina, a unatoč tome rijetko ga se može vidjeti na društvenim mrežama.  Par je spojila strast prema putovanjima, ali i pokeru zahvaljujući kojem je Goran prije pandemije putovao diljem svijeta i osvajao turnire.

Obožavatelji su u komentarima pisali koliko su oduševljeni stanom, ali i posebnom prigodom koja se poklopila  baš na tjedan selidbe. Naime, ovaj tjedan zaljubljeni par slavi i devetu godišnjicu veze. 

Foto: reuters

‘BF’s for 9 years! Novu sliku nemam, jedino možda neku gdje smo zatrpani kutijama i prašinom! Godišnjica i selidba su se poklopile isti tjedan… Hmmm, slučajnost ili?’ napisala je influencerica na Instagramu.

 

Komentara 15

AJ
AjeTO
09:16 16.03.2021.

a terasa baš oduzima dah, moš si mislit

KG
KG002
09:30 16.03.2021.

I kak objasnit klincu da pošteno uči i radi? Kad odraste bit će influencer, za to ti ne treba škola ni pošteni posao. A ako netko misli da je ovo pošten posao onda je ili glup ili naivan.

Avatar SRK
SRK
08:45 16.03.2021.

Gdje nestadoše poštena zanimanja, sad sve neke influencerice i blogerice. Jadna nam majka sa takvim domaćicama. Supruga umjesto spremljenog ručka pokrivenog krpom na štednjaku dočekaće ručak recept na 25. stranici nekih novina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije