Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjevačica je bila presretna

Detalji glamurozne proslave: Poznato je tko je Severini pjevao na rođendanu, a pogledajte i u koju se haljinu poslije presvukla

Foto: Screenshot Instagram
1/22
22.04.2022.
u 09:23

Ovaj spektakl nisu željela prospustiti brojna poznata imena iz Hrvatske i regije, pa su se tako na popisu uzvanika našli  Marko Tolja, Petar Grašo, Saša Matić, Ana Bekuta, Haris Džinović koji su se popeli na pozornicu i zapjevali.

Severina je sinoć u u zagrebačkom klubu Mint proslavila svoj 50. rođendan. Proslava koja se održala pod nazivom ''Od sumraka do zore'', te koju su za pjevačicu organizirali prijatelji, bila je zaista impresivna, a prema fotkama na društvenim mrežama vidi se da su se svi odlično zabavljali. 

Ovaj spektakl nisu željela propustiti brojna poznata imena iz Hrvatske i regije, pa su se tako na popisu uzvanika našli  Marko Tolja, Petar Grašo, Saša Matić, Ana Bekuta, Haris Džinović koji su se popeli na pozornicu i zapjevali. Marko Tolja pjevao je prvi uz bend, a Severina je zaplesala s Nenadom Korkutom. Haris Džinović publiku je digao na noge pjesmom ''Pariške kapije'', a Severina nije propustila zapjevati s kolegom i prijateljem Sašom Matićem. 

Foto: Screenshot Instagram

Na rođendan voljene kćeri došla je i njena majka Ana Vučković, a Severinina prijateljica i suradnica Vedrana Vasić objavila je dirljivu snimku njihova susreta. 

Foto: Screenshot Instagram

S pjevačicom su okrugli rođendan došli slaviti i Sandi Cenov, Matija Vuica, Boris Novković, Arija Rizvić, Ivica Propadalo, Daria Lorenci Flatz, Tarik i Lejla Filipović, ali i brojni drugi.

U jednom trenutku stigla je i velika krokant torta, simbolično, na Svetog Duju. Inače, u Dalmaciji je krokant sv. Duje najpoznatija svadbena torta. 

Foto: Screenshot Instagram

Vučković je bila odjevena u usku crnu haljinu s mašnom brenda Balenciaga, dok je na nogama imala sandale. Kosu je svezala u visoki rep, a našminkala se vrlo decentno. Kasnije je odjenula kratku bež haljinu u kojoj se mogla slobodnije kretati po prostoru, a u jednom trenutku čak je i sama zapjevala. 

21.04.2022., Zagreb - Severina dolazi u klub Mint na proslavu svog 50. rodjendana. Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Foto: PIXSELL/Ilustracija

VIDEO Tko je Georgina Rodriguez? Ronaldova partnerica imala je oca dilera, a ujak ju je nazvao "zlom"!


Ključne riječi

Komentara 4

TM
trade_mark
09:36 22.04.2022.

jel bio na proslavi onaj glumac mile lučić??

TO
ToVuS
10:54 22.04.2022.

Čuo sam da su poslije svi gledali onaj popularni sevin filmić

Avatar Avi
Avi
11:48 22.04.2022.

Ove pevaljke su se odrekle dvije rođene sestre, možete mislit što tek narod misli o njoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije