Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U kinima u studenom 2015.

Otkriveni detalji nastavka filma o Jamesu Bondu

Daniel Craig James Bond
Foto: screenshot/youtube
1/2
04.12.2014.
u 13:59

Službeni naziv novog Bondova filma je “Spectre”, a snimanje počinje u ponedjeljak i, osim u Engleskoj, snimat će se i u Italiji, Meksiku i Austriji

Na konferenciji za novinare u Londonu otkrivena je glumačka postava 24. nastavka filma o Jamesu Bondu

Uz Daniela Craiga koji će po četvrti put obući odijelo najpoznatijeg tajnog agenta Jamesa Bonda članovi glavne glumačke postave su dvostruki dobitnik prestižne nagrade Oscar Christoph Waltz, talijanska glumica Monica Bellucci, francuska glumica Lea Seydoux, britanski glumac Andrew Scott  i američki glumac David Bautista. Njima će se pridružiti i Rory Kinnear, Ben Whishaw, Naomie Harris i Ralph Fiennes koji će reprizirati svoje uloge iz prethodnog nastavka „Skyfall“.

Službeni naziv novog Bondova filma je “Spectre”, a snimanje počinje u ponedjeljak i, osim u Engleskoj, snimat će se i u Italiji, Meksiku, Meksiku i Austriji. Bondov službeni automobil koji će voziti u "Spectri" je Aston Martin DB10, a publika će novog Bonda gledati u studenom 2015.      

Komentara 2

NO
nojemalo
15:44 04.12.2014.

Italiji meksičku meksičku i austriji

MR
mrki69tua
18:40 04.12.2014.

Nikad gori model Astona i nikad gori glumac, tj. zamjeram mu to šta je čep i šta bespotrebno napućiva usne. Nema do Sean Conneriya, Moorea i Brosnana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije