Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žena za sve

'Da ne pjevam, možda biste me gledali kao tenisačicu na OI '

08.08.2016., Zagreb - Lea Mijatovic, pjevacica benda Teska industrija.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/2
18.08.2016.
u 08:47

Lea Mijatović jedina je žena u Teškoj industriji, no njezin dečko na to nije ljubomoran, a bend je spreman i za skori nastup na Slavonija Festu

Uoči nastupa na CMC Slavonija Festu – CMC200, koji se 26. i 27. kolovoza održava u Slavonskom Brodu, porazgovarali smo s Leom Mijatović (30), pjevačicom benda Teška industrija.

Stariji su življi od nas mlađih

– Super mi je što ćemo sudjelovati na prvom rock-festivalu, a još više mi je drago što ćemo mi kao bend imati priliku promovirati svoj novi singl nastao u duetu sa Željkom Bebekom “Jednom daje nam Bog”– veseli se pjevačica.

Lea i bend imaju radno ljeto, no nije im teško jer uvijek vlada dobra atmosfera, bez obzira na njihovu razliku u godinama.

– Generacijski smo se rasporedili pola-pola. Ivica Propadalo i Vedad Hadžihavdić gotovo su dvostruko stariji od Roberta Domitrovića, Frana Šokića i mene – govori Lea i dodaje da su ovi zreliji ponekad življi od njih mlađih.

– Mi se prvi pokupimo put hotela, a onda njih čujemo u ranim satima kad dolaze u sobu – smije se. Ne pada joj teško ni biti jedina žena u bendu jer smatra da među njima vlada jako dobra energija. Ova Splićanka već godinama živi u Zagrebu, a rodni joj grad nedostaje tek ponekad.

– Jako volim Zagreb. Sviđa mi se to što svakom daje priliku za napredak – kaže i dodaje da joj Split nedostaje ljeti. Rijetke slobodne dane ovog ljeta provela je s dugogodišnjim dečkom Andrejem Šepčićem na putovanju po Europi.

– Obišli smo Prag, Amsterdam i Dublin i bilo nam je jako lijepo – prisjeća se Lea posljednjeg putovanja, koje joj je ujedno i najdraže. U duši je avanturistica pa katkad i planinari.

– Na godišnjicu upoznavanja dečko i ja obvezno odemo na planinarenje jer smo se tako i upoznali – kaže zagonetno i otkriva da u njihovoj vezi nema mjesta za ljubomoru.

Tata žali što nisam sportašica

– On kaže da nije ljubomoran, a ja mu vjerujem. Velika mi je podrška u poslu – kaže Lea sretna jer Andrej shvaća posao kojim se ona bavi. Kad su odvojeni, ne prepuštaju se depresiji, već razmišljaju kako sve izdržati. Da nije otišla u pjevačke vode, možda bismo je gledali na Olimpijskim igrama.

– Dugo sam trenirala tenis, a kratko košarku. Tata je razočaran što nisam postala sportašica – govori Lea i dodaje da reket i dalje stoji na sigurnom u ormaru i čeka da ponekad rekreativno zaigra.

>>Stiže prvi CMC 200 Slavonija Fest: Headlineri Goran Bare i grupa Van Gogh

>>Najbolja imena domaće glazbe stižu na Tvrđavu u Slavonski Brod

Komentara 4

SE
sestrićna
10:31 18.08.2016.

preteška je ona za tenisačicu...

DU
Deleted user
05:07 19.08.2016.

meni je ona ista mirta šurjak-----

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
14:56 18.08.2016.

gledamo mi tebe na pultu arena centra... prodajes srebro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije