Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOLI MODU

Cijena haljine u kojoj se udala Jelena Veljača je gotovo 9000kn, istog dizajnera odabrala je i Kate Middleton

Foto: HRT
1/16
12.06.2021.
u 18:30

Veljača je za vjenčanje odabrala vjenčanicu brenda Alexander McQueen, a zanimljiv kroj primijetili su mnogi. Naime, riječ je o kratkoj haljini od svile i satena, koja ima i pelerinu, a njezina cijena na jednoj stranici je 1.432 dolara ili 8.860 kuna.

Scenaristica, glumica i aktivistica Jelena Veljača danas je izrekla sudbonosno 'da' Viti Turšiću, bivšem savjetniku Kolinde Grabar Kitarović i Ive Josipovića. 

Veljača je za vjenčanje odabrala vjenčanicu brenda Alexander McQueen, a zanimljiv kroj primijetili su mnogi. Naime, riječ je o kratkoj haljini od svile i satena, koja ima i pelerinu, a njezina cijena na jednoj stranici je 1.432 dolara ili 8.860 kuna.

Foto: FIBA/Screenshot

Haljina je trenutačno na sniženju, a originalna cijena na toj stranici bila je 22.000 kuna

Foto: Hrvatski hrvački savez

Za vjenčanje s princom Williamom haljinu istog dizajnera odabrala je i Kate Middleton

Jelena je sama prije obreda objavila prvu fotografiju u vjenčanici na društvenim mrežama te napisala kako je nastala netom prije no što je hodala do oltara. Vjenčanje su snimali i njihovi prijatelji. Veljača je blistala u kratkoj bijeloj vjenčanici, dok je Vito na sebi imao tamnoplavo odijelo s bijelim crtama. Sve se odvilo jako brzo, a mladenci će nastaviti uživati u društvu uzvanika. Na vjenčanje su došli između ostalih, Milica Urban, Damir Urban, Ornela Vištica, Iva Radić, Marijana Mikulić i Doris Pinčić. 
 Pojavila se i legendarna diva Tereza Kesovija, koja je nakon obreda otpjevala pjesmu 'Moja posljednja i prva ljubav'.  

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 17 - Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"

 

Ključne riječi

Komentara 5

KU
Kultura
19:08 12.06.2021.

Veljaci to nije problem jer njezina udruga "Solidarna" dobiva od drzave milione i ona je pametna zna kao i ovi iz "Mozemo" kako izvuci novce bez rada. A ja od pon do nedjelje arbajtam ko crnac.

GE
geler203
18:59 12.06.2021.

Pa moji nisu bogataši pa je sestra imala haljinu par tisuća eura. Jadna Veljača, hajmo joj donirati nešto jer izgleda da je to bila najjeftinija haljina kod renomiranogbrenda.

T7
Toro. 71
19:18 12.06.2021.

Baš je skupaaa!!! Nema se za bolju???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije