Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOJE POZITIVNIH

Cijela ekipa Provjerenog završila u samoizolaciji, Ivana Paradžiković sve objasnila u statusu

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
16.10.2020.
u 18:06

Gledatelji su u komentarima pisali kako im žele brz oporavak i povratak u redakciju, ali jedan gledatelj je istaknuo kako je i on imao zaraženog kolegu no da su svi ostali raditi jer "proizvodnja ne smije trpjeti".

Emisija Provjereno svaki četvrtak nas iznova iznenađuje istraživačkim pričama, a ekipa priznatih novinara sada je po prvi put u 13 godina morala emisiju napraviti iz samoizolacije. Urednica i voditeljica Ivana Paradžiković na Facebooku je objasnila zašto.

"Dobra večer, ja sam Ivana Paradžiković, a vi gledate Provjereno. Već 13 godina svakoga četvrtka ulazim u vaše domove, red bi bio da i ja vas pozovem u goste. Pa... Dobrodošli u moj dom. Iz njega vam se javljam jer je cijela redakcija završila u samoizolaciji. Kolegica Ana Malbaša i naš producent Domagoj Grbeš pozitivni su na COVID-19, pa smo svi - odgovorni kakvi jesmo - ostali doma. Njih dvoje će, nadamo se biti dobro. A mi smo doskočili situaciji u kojoj smo se našli i uspjeli odraditi svoj posao", napisala je Ivana. 

Foto: FIBA/Screenshot

Gledatelji su u komentarima pisali kako im žele brz oporavak i povratak u redakciju, ali jedan gledatelj je istaknuo kako je i on imao zaraženog kolegu no da su svi ostali raditi jer "proizvodnja ne smije trpjeti".

"Ako niste shvatili, i mi smo morali raditi! I vjerujte, nije bilo lako. Ubili smo se od posla i stresa. Ali drago nam je jer se to na emisiji nije primijetilo. To se zove profesionalnost", odgovorila je ekipa Provjerenog, na što je gledatelj pojasnio da se on više referirao na rad epidemiologa koji su lovili kontakte, a da nisu ni kontaktirali kolege zaražene osobe.

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar dr. Evil
dr. Evil
14:13 17.10.2020.

Novinari nisu stranke u sporu prema tome trebali bi objektivno i nepristrano izvještavati, što ovdje na žalost nije slučaj. Vrlo pristrana emisija, koja uz sladunjave najave tema koje prethode pristranom i neprofesinolnom obrađivanju tema i na kraju javnost dobije seviranu "jednu verziju istine". Žalosno za 2020. godinu.

RO
Rogger
18:22 16.10.2020.

Emisija Namjesteno!Sram vas bilo.

RO
roland
18:27 16.10.2020.

Ekipa "Provjereno", Ivana Paradžiković, založite se kod ministra Beroša da svi liječnici koji slijedećih 5 mjeseci neće obavljati svoj posao, dakle neće obavljati specijalističke liječničke preglede, dakle, fizijatri, dermatolozi, oftamolozi, alergolozi, gastroenterolozi...- budu raspoređeni na Odjele za infektologiju. I savv srednji medicinski kadar također. Sustav je pred kolapsom i ovakvom organizacijom posla nećemo biti spremni za situaciju kada ćemo imati po 2 do 3 tisuće novih COVID pozitivnih i kada će po 50-tak ljudi dnevno umirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije