Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
boležljiva glumica

Catherine Zeta-Jones zbog virusne infekcije otkazala sve nastupe

catherine zeta jones
pixsell
07.06.2010.
u 13:21

Iako se velika radoholičarka htjela što prije vratiti na posao, zabrinuti suprug Michael Douglas naredio joj je da se odmara kod kuće, potpuno izliječi i ubuduće bolje pripazi na zdravlje.

Nekad glumica s najzanosnijim oblinama, danas mršavica Catherine Zeta Jones (41) ima velikih zdravstvenih problema zbog kojih je bila primorana otkazati sve nastupe na Broadwayu ovaj mjesec.

Catherine se bori s teškom virusnom infekcijom koja joj je potpuno uništila imunitet, a posljednjih dana nije mogla ni govoriti. Iako se velika radoholičarka htjela što prije vratiti na posao, zabrinuti suprug Michael Douglas naredio joj je da se odmara kod kuće, potpuno izliječi i ubuduće bolje pripazi na zdravlje. Tvrdoglava glumica jedva se na to dala nagovoriti

Komentara 2

NE
newform1
16:10 07.06.2010.

Vaauuu!!! Naredio joj je! Sad će ga BABE ić tužit! Michael, naježio si!!!

RI
Ringo
17:34 07.06.2010.

Želje za oporavak mojoj najdražoj glumici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije