Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opaka bolest

C. Zeta Jones ljutita na liječnike, Michael i dalje pun optimizma

michael douglas
pixsell
02.09.2010.
u 16:00

- Znala sam da nešto nije u redu. I on je to znao, zato je i obavljao pretrage. No tek prije tri tjedna tumor veličine oraha otkriven mu je pod jezikom - rekla je Catherine Zeta Jones.

- Ljutim se na liječnike! Michael je prolazio sve moguće pretrage, i nije mi jasno kako tumor nije prije otkriven. Nisam bila iznenađena dijagnozom, jer se često žalio na bol u uhu i grlu. Znala sam da nešto nije u redu. I on je to znao, zato je i obavljao pretrage. No tek prije tri tjedna tumor veličine oraha otkriven mu je pod jezikom - rekla je Catherine Zeta Jones, supruga Michaela Douglasa.

- Vrlo sam optimističan i gledam na to kao na liječenje izlječivih bolesti. To je borba i ja ću pobijediti - u mirnijem tonu izjavio je poznati glumac koji već tjedan dana odlazi na kemoterapije i zračenja. Tumor mu je sada u četvrtoj fazi, a s obzirom na to da se proširio, mnogo ga je teže pobijediti i mnogo je opasniji. Otkrio je da mu se rak proširo na vrat i druge dijelove glave.

Za rak grla Douglas je okrivio svoj poročan način života. U cigaretama i alkoholu uživa desetljećima, a stresna prošla godina, u kojoj je njegov sin Cameron zbog preprodaje droge završio iza rešetaka, sigurno je pridonijela bolesti.

Komentara 1

TR
trckaralo
21:28 02.09.2010.

E pa kad bi svatko od nas išao svake godine na temeljni sistematski s testom svih tumorskih markera, ovakve se stvari bi bile rijetkost. Nažalost, farmacetuske tvrtke zarađuju na bolesnima, a ne zdravima.... No, test tumorskih markera nije pokriven zdravstvenim, a testiranje svakog markera košta 150kn pa ti sad to množi s jedno 10-tak vrsta markera...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije