Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERT U ZAGREBU

Britanski dvojac Hurts traži da ih u garderobi dočekaju supermodeli

hurts (1)
Pixsell
11.10.2011.
u 15:54

Također su izrazili želju za pet lokalnih razglednica i poštanskih marki koje će poslati u Veliku Britaniju. Tražili su i jedan fotoaparat za jednokratnu upotrebu kako bi fotografirali zanimljive trenutke u publici.

Britanski elektropop dvojac Hurts, koji 23. listopada prvi put nastupa u Zagrebu u Boćarskom domu u sklopu europske turneje, iznio je neke neobične zahtjeve.

Naime, dvojac koji je prošlogodišnjim hitom “Wonderful Life” poharao glazbene ljestvice tražio je da ih u garderobi na zidovima dočeka pet visokokvalitetnih fotografija poznatih ženskih supermodela. Također su izrazili želju za pet lokalnih razglednica i poštanskih marki koje će poslati u Veliku Britaniju.

Tražili su i jedan fotoaparat za jednokratnu upotrebu kako bi fotografirali zanimljive trenutke u publici.

Ono što su nekad bili Duran Duran, Eurythmics, A-ha i Spandau Ballet, danas su to The Killers, MGMT, Calvin Harris i potpuno svježi duet Hurts. Povijest glazbe s njima je dobila novu verziju romantike u notama.

– Nevjerojatno je koliko su vjerni naši obožavatelji u cijelom svijetu. I što ih je više, time nas čine poniznijima – izjavio je klavijaturist i gitarist Adam Anderson

Ovog je ljeta duet Hurts slavio svoj drugi rođendan. Nisu još ni dobro prohodali po glazbenoj sceni i već su dobivali odlične ocjene kritičara i poglede najljepših djevojaka. Za dvije su godine nanizali više iskustva nego mnogi svjetski bendovi koji svoju slavu grade desetljećima, a sve se to, naravno, vidi i u broju prodanih albuma.

Uživanje u njihovu debitantskom albumu Happiness (Sony Music/Menart) priuštilo si je već 600.000 kupaca. U Japanu su po prodaji prestigli čak i Kings of Leon. 40 država na trenutak je utihnulo i prepustilo im prostor pred mikrofonom. 150 pozornica već je drhtalo pod intenzivnošću njihove glazbene strasti.

– Kad izvodiš tužnu glazbu, u ljudima stvaraš ekstremne odazive. Ne nudiš samo podlogu za refleksiju njihove sreće nego i njihova očaja – kaže pjevač Theo Hutchcraft.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
19:59 11.10.2011.

pa normalno da ce trazit, kod njih je uvrijezeno misljenje da kad idu na ovu stranu europe misle da idu u javnu kucu, hrvatsks, rusija, srbija, bugarska, ukrajina. sve je njima to isto. ajde neka to traze na koncertu u,u, recimo londonu. to bi im bio zadnji koncert koji su ikad napravili. i nikad vise se ni jedna diskografska kuca ne bi usudila snimiti njihovu pjesmu ili radio stanica pustiti njihovu pjesmu..mogli bi komotno otic u penziju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije