Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje

Branko Uvodić i HRT-ova emisija Lijepom našom dobitnici međunarodne turističke nagrade

Foto: HRT
1/4
06.11.2017.
u 10:33

Nagrada POVELJA FEST 2017 je nagrada koju dodjeljuje Europski savez turističkih novinara, a dodjela nagrade održat će se 10. studenog u Solinu.

Branko Uvodić, urednik i voditelj popularne emisije Hrvatske radiotelevizije Lijepom našom, dobitnik je ovogodišnje međunarodne turističke nagrade POVELJA FEST 2017 utemeljene na ocjeni i obrazloženju Povjerenstva turističkih novinara koju dodjeljuje Europski savez turističkih novinara (FEST) iz Rima.

HRT-ova emisija Lijepom našom dobitnica je ovogodišnje nagrade Zlatni Interstas za promicanje države kao odredišta. Nagrade će biti uručene na završnoj svečanosti u okviru triju međunarodnih priredaba koja se održava u petak 10. studenoga u Solinu. Riječ je o 24. INTERSTAS-u ili Međunarodnoj  smotri turizma, 20. jubilarnom Međunarodnomu festivalu turističkoga filma ITF’CRO i 15. Predstavljanju za Međunarodni zlatni cvijet KEA-CRO. 

„Drago mi je što je zamijećen i prepoznat naš rad na čuvanju običaja i tradicije od zaborava te kako prikazujemo svu raznolikost Republike Hrvatske i njezinih ljudi. To je ujedno priznanje Hrvatskoj radioteleviziji i emisiji Lijepom našom koju uređujem i vodim već 22 godine“, istaknuo je HRT-ov doajen Branko Uvodić.

Emisija Lijepom našom popularna je i cijenjena emisija javnoga sadržaja koja daje važnost malim sredinama koje rijetko dobivaju medijsku pozornost. Snima se po dvoranama hrvatskih gradova i mjesta uz tisuće gledatelja. Povremeno se emisije snimaju i izvan Republike Hrvatske, ponajviše u Bosni i Hercegovini i drugim susjednim državama u kojima žive Hrvati.

Komentara 1

PA
Pajkoslava2
10:50 06.11.2017.

bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije