Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavili i ime

Bivši dečko Lane Jurčević dobio dijete s poznatom Hrvaticom

Foto: Instagram
1/4
07.06.2019.
u 09:35

Najstarija kći Suzy Josipović Redžepagić, bivša manekenka i danas poznata PR stručnjakinja Sarah Josipović rodila je sina Maka, a otac je bivši dečko Lane Jurčević – Jan Jerić.

Stigao nam je Mak!, stoji u sretnoj objavi na Instagram Storyju Suzy Josipović Redžepagić, majke Sarah Josipović.

Ponosna baka s pratiteljima je podijelila sretnu vijest praktički iz rađaonice i čestitala novopečenim roditeljima. Jan i Sarah vezu su objavili prije dvije godine, a on je otprije poznat javnosti kao bivši dečko Lane Jurčević.

Foto: imdb

Sarah je na svom Instagramu također podijelila sretne vijesti.

"6.6.2019. rodila se najveća moguća ljubav - Mak Jerič (3.900 kg/53 cm) koji je cijeloj svojoj obitelji na čelu s mamom i tatom Janom donio neviđenu sreću", stoji u opisu fotografije novopečene mame.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar burgos1948
burgos1948
10:58 07.06.2019.

Te selebritice predaju svoje dečke jedna drugoj . Tako da su bivši dečki stalno u opticaju . Lete ko pčelice od celebritice do celebritice .

Avatar Grunf
Grunf
11:51 07.06.2019.

stigao je mak. jel to sad znači da će raditi makovnjaču?

DA
damyr26
17:09 07.06.2019.

Kakva ne pismenost gdje se i kako može dobiti djete,. Vrhunski novinar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije