Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tinejdžerska sapunica

Jan Jerić: Lana i ja nismo prekinuli zbog moje bivše djevojke

jan jerić i kim pavlić
24.11.2009.
u 11:21

Jedini razlog zbog kojeg sam odlučio dati izjavu je taj što je Lana za mene netko poseban, netko do koga mi je stalo i ne zaslužuje da se pišu ovakve informacije - naglasio je u svom dopisu 18-godišnji Jan Jerić.

Nakon što je u medije dospjela priča da je 18-godišnji maturant Jan Jerić pjevačicu Lanu Jurčević nakon nepuna četiri mjeseca veze ostavio zbog bivše djevojke i školske kolegice Kim Pavlić, oglasio se osobno i glavni protagonist ovog zapleta. Cilj dopisa koji je Jan poslao medijima jest zaštiti Lanu do koje mu je unatoč razlazu jako stalo.

- Nisam javna osoba niti to želim biti, ali osjećam se dužan ispričati Lani i svima koji su se našli u neugodnoj situaciji zbog priča koje su očito krenule iz okoline - objasnio je Jerić.

- Razlog našeg prekida nije onaj koji se spominjao zadnjih dana vezan uz moju bivšu djevojku. Jedini razlog zbog kojeg sam odlučio dati ovu izjavu je taj što je Lana za mene posebna osoba, netko do koga mi je jako stalo i ne zaslužuje da se pišu ovakve informacije. Razlozi našeg prekida su samo naši iako su navedeni u njezinoj službenoj izjavi - rekao je Jerić i dodao da s Lanom od prekida nije razgovarao već se medijima obratio samoinicijativno jer je želi zaštititi. Dodao je da zajedničke fotografije njega i Kim ništa ne znače, no nije htio reći je li s Lanom još u kontaktu.

Ključne riječi

Komentara 3

RA
ramirna
12:14 24.11.2009.

bravo za novinarčinu profesionalca, daj još malo više o tim facama , čekaj da pročitam a ha o lani i janu nego de nam javi što je doručkovao brat od strica od severine

QW
qwertzuio
12:31 24.11.2009.

pušenje je štetno za zdravlje !!! Nije ni čudo,ljudi u svom životu stvarno svašta popuše

QW
qwertzuio
12:32 24.11.2009.

Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar to nije malo previše iskustva?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije