Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
marina perazić

Bila je seks-simbol 80-tih, a zbog tereta slave pobjegla je u New York: 'Osjećala sam se potpuno 'ispražnjenom'

Marina Perazić
Foto: Goran Jakuš / Pixsell
1/6
22.02.2024.
u 08:00

Nakon što je postala jedna od najvećih zvijezda ovih prostora, Perazić se preselila u New York. Kako je jednom prilikom rekla, slava ju je gušila i nikada nije htjela biti poznata

Glazbenica Marina Perazić (65), 80-tih je imala status najvećeg seks- simbola regije. Iako je od vremena kada je nastupala s grupom ''Denis&Denis'' prošlo već gotovo 40 godina, Marina i dalje zna nastupati, a prije dvije godine tako se popela na pozornicu Future Scope Festivala u Zagrebu i zapjevala je neke od najvećih hitova i oduševila publiku. 

Nakon što je postala jedna od najvećih zvijezda ovih prostora, Perazić se preselila u New York. Kako je jednom prilikom rekla, slava ju je gušila i nikada nije htjela biti poznata.

VEZANI ČLANCI

- Moj odlazak u New York uslijedio je nakon pet godina izuzetno intenzivne karijere, u trenutku kada sam se osjećala potpuno 'ispražnjenom', a prije svega, očajnom što sam potpuno izgubila svoju privatnost. Bila sam željna slobode, kretati se ulicama potpuno nezapaženo, raditi ono što želim, a ne ono što sam mislila da moram da bih održala karijeru - priznala je poznata pjevačica za Story.

Tijekom života u Americi, pet godina je radila kao instruktorica zumbe. 

- New York je došao kao spas, kao blagoslov za moju iscrpljenu dušu. Nisam se planirala zadržati baš tako dugo, osam i pol godina, ali sam se odmah zaljubila u taj neodoljivi grad i posvetila se sebi. Nakon završenog fakulteta, uspješne karijere i tri godine 'njujorške slobode', došlo je vrijeme za majčinstvo koje sam jedva dočekala i u kojem sam istinski uživala u svojim zrelim tridesetima - ispričala je Perazić koja je u New York preselila sa suprugom, bubnjarom benda EKV, Ivanom Feceom Firčijem.

Marina Perazić
1/4

Inače, Marina je donedavno živjela u Novom Sadu, a onda se vratila u rodnu Rijeku kako bi skrbila o bolesnom ocu. Čak je tri puta sudjelovala u reality showu "Farma", jednom u Hrvatskoj i dva puta u srpskoj verziji. To je radila, kako je tada tvrdila, zbog toga što se htjela izvući iz financijskih problema. 

-U jednom sam trenutku zapostavila karijeru jer sam se posvetila djeci i taj mi je novac pomogao riješiti mnoge egzistencijalne stvari. Bila sam izuzetno dobro plaćena, tisuću i pol eura tjedno – kazala je jednom prilikom za medije. 

VIDEO Aleksandra Prijović zapjevala i hrvatski hit "Tek je 12 sati" grupe ET na zadnjem koncertu u Osijeku

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar mrIvan
mrIvan
08:28 22.02.2024.

Čitaš a ne shvaćaš. Vrati se slikovnicama...

Avatar rubinet
rubinet
13:01 22.02.2024.

Jadna žena Napatila se u životu.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
08:39 22.02.2024.

Čitao sam da je otišla iz Hrvatske u Beograd. Vjerojatno je iz Beograda otišla u Ameriku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije