Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Nives Celzijus pozirala u prozirnoj haljini, obožavatelji: 'Avion si'

Foto: Instagram
1/19
20.02.2024.
u 17:38

Nives je bila na reviji Ivice Skoke, a za ovu je prigodu odjenula prozirnu, bež, usku haljinu u kojoj je privukla pozornost.

Influencerica, spisateljica, glumica i pjevačica Nives Celzijus (42) na svojim se društvenim mrežama javila s jednom društvenog događaja. Nives je bila na reviji Ivice Skoke, a za ovu je prigodu odjenula prozirnu, bež, usku haljinu u kojoj je privukla pozornost. Nives je imala i svjetlucave ukrase te pokazala raskošni dekolte. 'Krasna ženo', 'Pa ti goriš', 'Avion si', 'Ti si naša kraljica', pisali su joj oduševljeni pratitelji u komentarima.

- Kao magija - poručila je pored fotografije. 

Podsjetimo, Nives često na društvenim mrežama objavi svoje vruće fotografije  kojima zapali ove platforme. Nedavno je tako pozirala u grudnjaku. - A te oči govore tisuću jezika - napisala je Nives uz fotografiju na kojoj pozira u crnom grudnjaku i ogrtaču s leopard uzorkom, a fanovi su pohrlili u komentare ne bi li joj ostavili pokoji kompliment.  "Ma ženo, gori sve", "Koliko si prelijepa", pisali su joj. 

Nives je nedavno podijelila video iz kuhinje na kojem je u kućnom izdanju i bez šminke kuhala. Pokazala je  kako sprema fritule, ali i otkrila da su neki članovi njene obitelji već ručali u 11 sati ujutro. "Kod nas su neki već i ručali premda je tek 11 sati, a neki tek sad i doručkuju", rekla je, a nakon toga je umočila fritulu u čokoladu te ju je pojela. "Ja sam danas samo na fritulama. Fritula dijeta", rekla je Celzijus. 

VIDEO Aleksandra Prijović zapjevala domaći hit na koncertu u Osijeku

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije