Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kupuju kuću

Beyonce: Dolazimo u Hrvatsku, tu nema stresa

Beyonce
Foto: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL
1/6
01.04.2017.
u 08:00

Jay Z se povjerio prijateljima kako je oduvijek želio imati mali ribarski brod i ujutro odlaziti na pučinu

Svjetski popularne megazvijezde Beyonce i Jay Z odlučile su promijeniti mjesto stanovanja i stresni život koji ih prati na svakom koraku zamijeniti nekim mirnijim mjestom.

Kako saznajemo, prijatelji Beyonce i Jay Z-a otkrili su američkim medijima kako je par odlučio kupiti kuću na hrvatskoj obali, i to u blizini Dubrovnika, a razmišljaju i o kupnji stana u Zagrebu. U ljepote Dubrovnika uvjerili su se sami kada su ga prije nekoliko godina posjetili, a o Zagrebu im je sve najljepše ispričao kolega pjevač Justin Bieber, koji je prošle godine nastupio u zagrebačkoj Areni. Nakon toga je neplanirano ostao u Zagrebu nekoliko dana jer su ga oduševili stanovnici, ali i odlična hrana i mjesta za izlaske.

Beyonce je s prijateljima podijelila namjeru kupnje kuće baš na hrvatskoj obali jer kaže kako se u SAD-u više ne može normalno prošetati gradom a da je ne prati gomila fotoreportera, a želi i mirniji život za svoju djecu. Jay Z se pak povjerio prijateljima kako je oduvijek želio kupiti mali ribarski brod kojim bi ujutro izlazio na pučinu, i u miru mogao razmišljati o novim tekstovima i melodijama za svoje pjesme. Ovakav potez slavnog para zasigurno bi mogao biti još jedna velika promocija za Hrvatsku i hrvatski turizam, no taj ćemo trenutak ipak još malo pričekati jer ovog se puta radi o prvotravanjskoj šali.

>> Mediji nagađali da se rastaje, a Beyonce objavila iznenađujuću vijest!

>> Severina 'kopirala' Beyonce. Pogledajte kako se odjenula...

Komentara 5

MA
malena1983
08:51 01.04.2017.

Danas je 1.4. pa Večernji pokušava biti duhovit.

GD
Gospon Drug
11:24 01.04.2017.

To je već stara vijest Stallone i Swarzeneger preuzimaju vojni poligon slunj za potrebe snimanja Brzi i Žestoki.

DA
Dada24
16:42 01.04.2017.

Haha. 1. April. Ljepa laz. Nema stresa haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije