Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objasnila sve

Barbara Kolar oprašta se od kolega, odlazi s posla nakon 12 godina: 'Baš si me rastužila'

Foto: instagram
1/6
06.11.2020.
u 14:15

Sve je objasnila u kratkom statusu te je napisala kako su joj suradnici na Anteni u ovih 12 godina bili mnogo više od kolega.

Mnogima omiljena voditeljica Barbara Kolar na društvenim mrežama otkrila je da nakon 12 godina neće više raditi na Anteni Zagreb. Sve je objasnila u kratkom statusu te je napisala kako su joj suradnici u ovih 12 godina bili mnogo više od kolega. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Kraj jedne ere. Budući da sam 14.5.2008. izgovorila prve riječi ikad na prvom formatiranom radiju u nas, a danas svoje posljednje na 89,7 MHz, mislim da to smijem reći bez imalo patetike ili pretencioznosti. Vrijeme je za nove avanture i za mene i za Antenu Zagreb. Hvala svim krasnim ljudima koji su mi sve ove godine bili puno vise od kolega, vaše mjesto u mom srcu je zauvijek rezervirano. Sretno svima", napisala je Kolar.

Pratitelji su joj odmah poručili da im je žao što odlazi, ali su joj poželjeli i sreću. 

"Baš si me rastužila; od 2008. je prošlo puno, ali tvoju razinu elokventnosti nitko nije ni otprilike dosegao... falit ćeš, ali sretno kud god krenula", samo je jedan od pozitivnih komentara pratitelja. 

1/9

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije