Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima iskustva

VIDEO Dean Dvornik zbog financijske situacije otišao u Ameriku, otkrio što točno tamo radi

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/7
06.11.2020.
u 09:24

Situacija s koronavirusom utjecala je na njegova primanja, pa je prihvatio posao koji mu je ponudio prijatelj te je počeo voziti za  "Midwest Freight Express INC". Vlasnik tvrtke poduzetnik je Begzudin Livadić, rodom iz Brčkog.

Splitski glazbenik Dean Dvornik već nekoliko mjeseci radi u Chicagu kao vozač kamiona. Situacija s koronavirusom utjecala je na njegova primanja, pa je prihvatio posao koji mu je ponudio prijatelj te je počeo voziti za  "Midwest Freight Express INC". Vlasnik tvrtke je poduzetnik Begzudin Livadić, rodom iz Brčkog. 

– Vlasnik tvrtke rekao mi je da je iz Zagreba za Ameriku krenuo 1997. godine sa samo 50 dolara u džepu, stigao je tamo s njih 20. Danas u svom vlasništvu ima 60 kamiona i 30 kombija, a za njega radi 130 vozača i još njih 20 u administraciji. Ima i vozača koji za njega voze svoja vozila – rekao je Dean za Slobodnu Dalmaciju.

Foto: Daniel Pavlić

Kazao je kako misli da su se drugi vozači u firmi kladili da će dati otkaz čim dođe. No on zbog putovanja na svirke ima iskustva u dugim vožnjama, a prisjeća se, radio je i kao taksist. 
Tvrdi da se gotovo svako jutro budi u pola osam te da večer prije zna spremiti stvari u torbu za put. Otkriva da mu radni dan nekada zna potrajati i nekoliko dana. Na putovanju ne pali radio jer mu godi tišina. Nedavno je na svojim putovanjima počeo snimati i videe za YouTube.

Dvornik se u Chicagu već osjeća kao kod kuće jer je tu u mladosti proveo sedam godina, a u istom gradu žive njegova kći Andriana i sin Boris iz drugog braka. Deanova najstarija kći Dea otišla je još prije mnogo godina u Berlin, a kći Andrea živi u Zadru.
U Splitu je ipak ostala njegova supruga Ivania, profesorica engleskog jezika i najmlađi sin Marvin. Kaže da je povezan sa svima zahvaljujući internetu te da je već dobio zelenu kartu, adresu prebivališta i socijalni broj. Ipak, planira se uskoro vratiti u Hrvatsku, točnije u Split, krajem ovog mjeseca. Uskoro mu izlazi i novi digitalni album pod nazivom ''Let's move on''. 

 

Ključne riječi

Komentara 13

PE
PetrusManus
10:20 06.11.2020.

Čovjek se primio posla, svaka čast majstore. Nije kao Nina Badrić i ine pevaljke počeo cviliti, i još za svaku pohvalu koliko djece ima za razliku od ovih beznačajnih pevaljki koje gutaju pa jadne ne ostanu trudne, .

HE
Hejterkojimrzisve
10:07 06.11.2020.

Tako se to radi, Dejane! Rubber duck, rubber duck, we have a convoy!

DU
Deleted user
08:45 07.11.2020.

Tako, treba delat a ne se izležavat u apartmamima i sisat grožđe od neke fiktivne muzikice......welcome to 2 the real world......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije