Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večeras na TV programu

Barbara Kolar: Nastup u Maestru u pet mi je najdražih stvari u životu

Maestro
Foto: HRT
1/9
01.11.2014.
u 17:00

Ujutro kad ustaneu pola pet uskoči u traperice i tenisice i ne razmišlja je li lijepa i privlačna, kazala je za Ekran.

Jedina dama koja će se u današnjoj emisiji HTV-ova showa “Maestro” boriti za ulazak u finale i titulu maestra voditeljica je Barbara Kolar.

– Nastup u “Maestru” u pet mi je najdražih stvari koje su mi se dogodile u životu. Taj osjećaj kad grune simfonijski orkestar nešto je prekrasno, naježi ti se utroba, a ne samo dlake po rukama i nogama – kaže Barbara. Da se uspješno snađe s dirigentskim štapićem u ruci voditeljici je pomogla završena srednja glazbena škola, klavirski smjer, ali ističe da je dirigiranje potpuno drukčiji segment sagledavanja i doživljavanja glazbe.

– Na klaviru, čim stisneš tipke, nastaje glazba, međutim čitanje partiture za čitav orkestar nešto je sasvim drugo. Možda je moj najveći problem u “Maestru” taj što glazba ne počinje onog trena kad ja dam znak. Taj djelić sekunde u kojem nema glazbe sva sam paralizirana – iskrena je Barbara, inače pobornica ženstvenog stila odijevanja kojem se zbog dinamičnosti posla ne može prikloniti onoliko koliko bi željela.

Foto: Franjo Matković

– Ujutro kad ustanem u pola pet uskočim u traperice i tenisice, pa čak i u trenirku, što sam mislila da nikad neću nositi izvan kuće, i izvedem psa prije nego odem na radio. Ne razmišljam o tome hoću li biti jako lijepa i privlačna – priznaje.

>>Simfonijski orkestar spasio Barbaru, Maestro napustila Areta Ćurković

>>Andreja, Iva i Barbara u kombinezonu! Kojoj bolje pristaje?

Komentara 3

AL
Alkana
18:03 01.11.2014.

Odlična emisija! Upoznala sam orkestar, neke glazbene komade, čula zanimljive komentare i goste "dirigente". Dobar način da se "ozbiljna" glazba na zanimljiv način približi širem sloju ljudi.

ĆA
ćaćaća
17:58 01.11.2014.

i ona bi htjela biti ljepotica ali nekako joj ne ide baš..uza sva trud .)

HR
hr76
17:32 01.11.2014.

Nažalost, taj šou je promašaj, u Americi ne bi prošao ni pilot epizodu. Orkestar odlično svira, ali sviraju tako da pomažu natjecateljima. Gdje je u toj cijeloj priči dirigent, kojeg namjerno neću nazvati imenom emisije, stvarno ne znam. Vratite mi moj novac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije