Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ZAGREBAČKIM KROVOVIMA

Bajkovitom modnom revijom brend Duchess predstavio novu kolekciju

Duchess fashion show
Foto: Bruno Zlomislić
1/46
29.05.2024.
u 17:26

Među mnoštvom dotjeranih dama posebno se isticala uvijek originalna Borna Kotromanić u haljini brenda koji podsjeća indisjki sari, što je Borna dodatno stilizirala. Antea Kodžoman, Maja Cvjetković, Uršula Tolj, Nela Kočiš, Vanja Horvat, Ivana Delač samo su neke od poznatih dama sinoć koje su odjenule haljine Duchess

Bajkovita modna revija "Na zagrebačkim krovovima" u novotvorenom Met hotelu bila je premala za sve one koji su željeli vidjeti još jednu novu kolekciju Duchess womenswear proljetno- ljetnu SS 24 koja je odisala francuskim štihom romatičnih ljetnih haljina izrađenih od najfinije svile, organdija cvjetnih motiva, kao i ljetnih kimono-kaftana & sunčane naočale Zepter, hiperlight koje blokiraju UV zrake koje obožavaju trendseterice, te su oduševile društvenog modnog kroničara Nevena Ciganovića koji se isticao u crnoj przirnoj košulji, kao da ga se godine ne dotiču.

"Najveća inspiracija proizašla je iz samih materijala koji su se nametnuli teksturom i bojom. Kao što se može vidjeti kolekcija je romantična i laska ženskoj figuri. Prevladavaju suknje raznih dužina koji su kombinirani uz bezvremenski model bluze, i haljine koje naglašavaju struk poput naših već poznatih modela na preklop.  Boje koje prevladavaju su plava, zelena, bež, roza u kombinaciji s crnom i bijelom". Istaknuli su Antun Tin Brišar i Snježana Schillinger 

Među mnoštvom dotjeranih dama posebno se isticala uvijek originalna Borna Kotromanić u haljini brenda koji podsjeća indisjki sari, što je Borna dodatno stilizirala. Antea Kodžoman, Maja Cvjetković, Uršula Tolj, Nela Kočiš, Vanja Horvat, Ivana Delač samo su neke od poznatih dama sinoć koje su odjenule haljine Duchess. Anđa Marić još je jednom pokazala svoj snažan karakter, zavidnu liniju i neprolaznu ljepotu odjenuvši haljinu istu kakvu je nosio model na pisti, a vidjeli smo i Klaru Mucci, splitsku glumicu koja glumi u serijama na Netflixu. 

VEZANI ČLANCI: 

Jakov Kitarović je umjesto supruge došao pogledati nove trendove te je očekivano izazvao veliku pažnju, interes gostiju i medija koja redovno šarmira svojim pozitivnim duhom, večer proveo u društvu Franza Schillingera,Dinka Tončića esteetskog kirurga i vlasnika hotela  biznismena Ahmeta Ulaja.

VIDEO: Euroviziju su minute dijelile od neviđenog skandala, u javnost su isplivali detalji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije