Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zainteresirala mnoge

Atraktivna Valentina je već baka, a otkrila je tajnu svojeg izgleda koji mami uzdahe fanova

Foto: RTL
1/5
26.04.2020.
u 13:44

Osim njih, za Valentinu su čini se zainteresirani i mnogi 'muževi' iz 'Braka na prvu', pa se osim Marinku za kojeg se udala u prvoj epizodi, svidjela i Alenu i Milanu.

Jedna od najatraktivnijih sudionica showa 'Brak na prvu' zasigurno je Valentina Hržić, čiji izgled hvale mnogi obožavatelji realityja. Osim njih, za Valentinu su čini se zainteresirani i mnogi 'muževi' iz 'Braka na prvu', pa se osim Marinku za kojeg se udala u prvoj epizodi, svidjela i Alenu i Milanu.

Valentina je inače njegovateljica, te ima dvoje djece, a nedavno je postala i baka, o svom životu je pričala za 24 sata. osvrnula se i na komentare o izgledu te otkrila kako održava savršenu liniju. 

1/11

- S linijom nisam imala nikad problema, to je stvar genetike. Trčim svaki dan i provodim dosta vremena u prirodi - kazala je. 

Nakon što je otvorila profil na Instagramu, Hržić je u kratkom roku skupila preko 2000 fanova, a mnogima nije jasno zašto ljubav traži u showu.  Inače, iako Valentina Hržić nije u najdramatičnijem braku u showu, mnogi gledatelji su oduševljeni njezinim izgledom. Valentina je nedavno otvorila Instagram profil, a da se mnogima svidio njezin fizički izgled, pokazali su i komentarima koje su ostavili ispod fotografija.

Naime, Valentina na društvenim mrežama objavljuje fotke u vjenčanici na kojima izgleda senzacionalno, što su mnogi primijetili. - Afrodita, božica ljubavi i ljepote - napisala joj je Nadia, dok je Nikolina komentirala kako izgleda 'top'.  Predivna si iznutra i izvana - dodala je komentar Gordana Marelli, a komplimente su joj udijelili i drugi pratitelji. Osim njih, Valentinin Izgled komentirao je i Alen koji je u showu u braku s Lidijom. On je u jednoj epizodi, gdje su sudionici odgovarali na pitanja kazao kako bi izabrao Valentinu da je mogao birati.

Ključne riječi

Komentara 1

FA
Fanyy
08:04 27.04.2020.

Tijelo ok ali u faci prenaborana za 44 god

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije