Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Kings od Style"

Atomic Dance Factory i Adidas u subotu donose urbani ples na ulicu metropole

 Adidas
Foto: PR FOTO
1/3
19.04.2016.
u 13:45

Osam street plesača odmjerit će snage uz podršku poznatog DJ Chilla. Svi koji u subotu dođu u adidas Originals shop, Bogovićeva 1a dobivaju -15% popusta na cjelokupni asortiman.

Urbani ples se vraća na ulice zahvaljujući adidas Originalsu i plesnoj skupini Atomic Dance Factory na adidas Originals Jam natjecanju koje će se održati u subotu 23. travnja 2016. u Zagrebu na križanju Bogovićeve i Gajeve ulice s početkom u 12 sati.  

Osam street plesača odmjerit će snage uz podršku poznatog DJ Chilla. Natjecanje adidas Originals Jam popratno je događanje najvećeg festivala urbanog plesa "Kings Of Style" koje je početkom travnja okupilo velik broj plesača iz Hrvatske i regije. U sklopu festivala održano je i natjecanje u tematskim battleovima Who Got the Ju!ce powered by adidas Originals.

Na Originals Jam natjecanju i publika ima priliku pokazati svoje talente te osvojiti vrijedne nagrade. Svi koji u subotu dođu u adidas Originals shop, Bogovićeva 1a dobivaju -15% popusta na cjelokupni asortiman.

Za više informacija posjetite: 

www.adidasoriginals.com 
instagram.com/adidashrvatska 
atomicdancefactory.hr/kings-of-style

>> Prvi zagrebački Buzz Sneaker Station otvorio svoja vrata

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije