Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Bluesun hotelu Kaj

Arteški bunar najavljuje feštu i subotnji koncert u Mariji Bistrici

Arteški bunar
Foto: PR FOTO
1/3
11.03.2016.
u 10:27

Dečki iz popularnog tamburaškog sastava Arteški bunar sutra stižu iz svoje Slavonije u Mariju Bistricu, gdje će održati koncert u Bluesun hotelu Kaj, s početkom u 20 sati.

Svojim izvornim slavonskim tamburaškim pjesmama, ali i popularnim i zabavnim skladbama iz svih krajeva Hrvatske obogatit će subotnju večer u Kaju, a zasvirat će i svoj aktualni hit "Trebam te" i uspješnice "Ljubav dajem ništa drugo nemam"; "Odlazi od mene", "Noćas mi Sava na vino miriše" i druge. Bit će tu i tamburaških obrada popa i rocka, pa sve koji odluče subotnju večer provesti s dečkima iz Arteškog bunara očekuje dobra svirka i brojna glazbena iznenađenja.

Ovi sjajni mladi Slavonci posljednjih dana provode u studiju, gdje pripremamu svoj novi singl, nakon što su nedavno oduševili fanove sa pjesmom "Trebam te".

"Pripremamo nešto potpuno neočekivano, obradu jedne stare, kultne pjesme koja je u našoj obradi dobila potpuno novo ruho", najavljuje Marko Funarić, frontman benda.

Nakon svirke u Mariji Bistrici, dečki se vraćaju snimanju u studiju, a početkom travnja nastupaju u Zagrebu.

Svi koji odluče guštati uz Arteški bunar u Bluesun hotelu Kaj, u Mariji Bistrici, ulaznice i aranžmane u koje je uključena i bogata večera mogu nabaviti pozivom na 049 326 600 ili kaj@bluesunhotels.com, broj mjesta je ograničen.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije