Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati par

Antonija Šola o planovima za vjenčanje s 10 godina mlađim partnerom: 'Možda vas iznenadimo'

Foto: instagram
1/9
03.07.2022.
u 22:20

Kako su i njihovi obožavatelji primijetili koliko su sretni, Šola nije mogla izbjeći pitanje o planovima s pjevačem Marijem Regeljom. U intervjuu koji je dala odgovorila je planiraju li njih dvoje stati pred oltar.

Pjevačica Antonija Šola (42) sa svojim partnerom, pjevačem Marijem Regeljom (32) uživa u ljubavi, a par svojim romantičnim fotografijama oduševljava pratitelje na društvenim mrežama. Antonija i Mario svoju su vezu potvrdili prošlo ljeto, a kako uživaju te gdje se nalaze često pokazuju svojim pratiteljima. Nedavno su tako objavili fotografiju na kojoj su zagrljeni pozirali u restoranu te nisu mogli sakriti svoju sreću . 

- Uvijek na mojoj strani- napisala je pjevačica tada u opisu fotografije. "Vidi se ljubav tu", "Najdražiiii! Preslatki ste i predivni i da ste mi uvijek ovako sretni zajedno", "Ovo je ljubav", pisali su im oduševljeni pratitelji te ostavili brojne emotikone srca.

Kako su i njihovi obožavatelji primijetili koliko su sretni, Šola nije mogla izbjeći pitanje o planovima s Regeljom. U intervjuu koji je dala odgovorila je planiraju li njih dvoje stati pred oltar. Pjevačica koja ne voli puno govoriti o događajima u svom privatnom životu, dala je naslutiti da se možda nešto sprema u njihovoj ljubavnoj kuhinji.

- Drago mi je čuti lijepe komentare, ne skrivamo to, a o planovima nećemo unaprijed govoriti. Možda vas i iznenadimo - rekla je za RTL.hr.

Inače, Antonija je u intervju govorila o poslovnim projektima te planovima za ljeto, a rekla je i da njih dvoje ne čekaju ljeto kako bi pobjegli i ukrali malo vremena za sebe, što se može vidjeti i po objavama na njihovim društvenim mrežama.

VIDEO Pjevač R:Kelly osuđen je na 30 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja žena: 'Imao je jezive perverzne i sadističke prohtjeve'

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije