Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronašla je sreću

Nekada problematična zvijezda Hollywooda sve je iznenadila informacijom da se udala

Foto: Instagram
1/8
03.07.2022.
u 17:00

Ja sam najsretnija žena na svijetu. Pronašao si me i znao si da želim pronaći sreću i milost, sve u isto vrijeme, napisala je Lindsay Lohan na Instagramu.

Posrnula hollywoodska zvijezda Lindsay Lohan (36) konačno je pronašla sreću u ljubavi i svoje Instagram pratitelje je razveselila objavom vijesti kako se udala za Badera Shammasa (35).

- Ja sam najsretnija žena na svijetu. Pronašao si me i znao si da želim pronaći sreću i milost, sve u isto vrijeme. Sretna sam što si baš ti moj muž. Moj život i moje sve. Svaka bi se žena trebala osjećati ovako pored svog muža - napisala je glumica uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom. Svog supruga je upoznala prije dvije godine, a zaručili su se u studenom prošle godine i zajedno veći dio godine provode u Dubaiju. Rođena Njujorčanka svjetsku je slavu stekla sa samo 11 godina, glumeći u popularnoj romantičnoj komediji "Zamka za roditelje" iz 1998. S 18. godina lansirala je i glazbenu karijeru i prvim albumom 'Speak' već dobila status platinum izvođača.

Svakodnevno je posjećivala VIP noćne klubove u kojima je ostajala do jutra, a tako je njezin način života postao glavna tema tabloida, zajedno s pitanjima o očevim zatvorskim skandalima i glasinama o njezinoj borbi s bulimijom. 26. svibnja 2007. Lohan je prvi put uhićena nakon što se svojim Mercedes-Benzom zabila u stablo na Beverly Hillsu. Njezino problematično ponašanje utjecalo je i na njezinu karijeru i ponude za nove uloge nisu pristizale, ali Lindsay je prošle godine za Netflix snimila romantični, božićni film "Falling for Christmas" i pokazala je kako je i dalje profesionalac nakon što se riješila svih poroka. 

VIDEO Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosno da

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije