Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova

Antonija Mišura Sandrić javila se iz rodilišta: Braco nam je stigao živ i zdrav

Šibenik: Košarkašica Antonija Mišura Sandrić u kozmetičkom salonu nakon popuštanja mjera
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/7
28.01.2022.
u 08:40

Antonija i Marko Sandrić roditelji su i malene Tara koja je na svijet došla početkom 2020. godine.

Jedna od naših najzgodnijih sportašica, košarkašica Antonija Mišura Sandrić rodila je drugo dijete i vijest podijelila s pratiteljima na Instagramu. Objavila je fotografiju na kojoj je sa suprugom Markom i njihovim drugim djetetom.

- Mama i tata postali su bogatiji za još jedno blago. Bogu dragom hvala, braco nam je stigao živ i zdrav - piše na fotografiji koju je objavila. Antonija i Marko roditelji su i malene Tara koja je na svijet došla početkom 2020. godine. Antonija je sina rodula jučer ujutro, a maleni ima 3610 grama i dug je 51 cm.

- Već oko 10 sati ujutro osjetila sam prave trudove, a sin nam se rodio u 11:30 sati. Marko je cijelo vrijeme bio uz mene na porodu. I ovoga puta na porodu su mi bile babice i moja doktorica koja je vodila trudnoću. Čak i kad misliš da ne možeš sve izdržat, žena sve uspije. Sinčić nas je iznenadio tjedan dana prije poroda, ali sve je prošlo savršeno - izjavila je Antonija za Gloriju. 

Sa suprugom Markom u braku je od kolovoza 2015. godine, a prije toga su deset godina bila u vezi. Kći Tara je bila odlična beba, kako je u jednom intervju rekla Antonija i svoju mezimicu je ovako opisala ;  Tara je jedna jako vesela djevojčica koja već ima svoj karakter, uz to je jako mila i draga. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glazbenik godine

Komentara 1

BE
berija
08:52 28.01.2022.

Ako je ona rodila sebi bracu znači da je bilo incesta u obitelji. Socijalna služba i pravosuđe moraju reagirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije